Een koppel wandelt op Linkeroever langs het water

Wandel langs de Antwerpse stadsrand

Ga op zaterdag 19 oktober een wandeluitdaging aan tijdens de Dag van de Trage Weg. We wandelen langs groene bermen, grote parken maar ook door kleine steegjes, gezellige pleintjes en ontdekken enkele verborgen parels die je in de stad niet meteen zou verwachten.

De volledige wandeling is 40 kilometer lang en een absolute aanrader voor wie regelmatig wandelt. 
Bent u benieuwd maar niet zeker of u het hele traject kan meewandelen? Geen probleem. De stadswandeling is zo uitgestippeld dat ze regelmatig passeert langs haltes van het openbaar vervoer en Velostations. U kan dus zelf kiezen waar en hoe lang u mee wandelt, na afloop neemt u een Velo of de tram terug naar huis.

We starten 's ochtends in Hoboken (ponton veerdient) om 9 uur en eindigen in Ekeren (P+R Luchtbal) omstreeks 18 uur. Meer gedetailleerde info over tussenstops en combinaties met het openbaar vervoer vindt u op de website van Trage Wegen Antwerpen. Wie vanuit het centrum vertrekt, kan om 8 uur de waterbus aan het Steenplein nemen tot in Kruibeke en daar aansluitend de veerboot naar Hoboken. In Ekeren kan tram 6 ons opnieuw in het centrum van de stad brengen. ​Onderweg worden gezonde versnaperingen en water voorzien. Een lunchpakket brengt u zelf mee.

Inschrijven is niet verplicht maar geeft ons wel een goed idee van het aantal deelnemers.

Meer info en inschrijven

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!