street art Antwerpen CAZN

Ontdek streetart in hartje Antwerpen

Ben je tussen 6 en 30 jaar en ben je benieuwd naar de streetartwerken in je stad? Ontdek er alles over met een gids van Graffiti vzw.

Na Brussel en Gent heeft Grafitti vzw nu ook een Antwerpse graffititocht in de aanbieding. Je wandelt doorheen de binnenstad in de schoenen van een graffitispotter. Je komt te weten wat graffiti is, waar het vandaan komt en welke invloed graffiti al had op de Scheldestad. We passeren verschillende muurschilderingen van klein naar groot, van tag tot masterpiece. Jullie krijgen stof tot nadenken: Hoe kan de samenleving omgaan met deze uitingsvorm? Waar trekken we de lijn, kunst of vandalisme? Allerlei graffitivragen krijgen een antwoord. 

Voor wie zelf eens aan de slag wilt gaan met de spuitbus is het bovendien mogelijk om deze boeiende tocht af te sluiten met een grafittiworkshop in buurtcentrum Costa.

Hoe reserveren?

Bel of mail graffiti vzw, of reserveer je tocht online. Ze zijn telefonisch bereikbaar elke werkdag van 9 tot 12.30 u. en van 13.30 tot 17 u. Uitgezonderd op woensdagvoormiddag.

Tarief

Het basistarief voor een gidsbeurt bedraagt 134 euro + treinticket gids, en omvat een prestatie van maximaal 2 uur. Wil je daarna nog een initiatie graffiti van 2 uur? Boek dan de Graffiti XL toer! Hiervoor moet je rekenen op een tarief van 230 euro +treinticket gids. Ben je met meer dan 8 personen? Dan komt er per extra deelnemer nog 10 euro bovenop.

Meer info

Graffiti vzw
Dampoortstraat 84
9000 Gent, België
www.graffitivzw.be/tochten

info@graffitivzw.be
tel 09 233 79 86

Verwante info:

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!