Sfeerbeeld EXPO2017 Jasper Leonard

Ontmoet de afstuderende mode-ontwerpers op EXPO2018

Kom de collecties van 9 afstuderende mode-ontwerpers bekijken. U ziet ze op de catwalk tijdens SHOW2018 op vrijdag 1 en zaterdag 2 juni. Tijdens de tentoonstelling EXPO2018 op 2 juni ontdekt u de creaties in detail en ontmoet u de designers. Bestel nu uw ticket.

Bekijk de creaties van 9 masters

EXPO2018 is het officiële jurymoment van de 9 modemasters van 2018. Terwijl zij wachten op hun beoordeling door een internationale jury van mode-experts, krijgt u een uniek inzicht in hun creatieproces. De silhouetten die de modellen 's avonds dragen tijdens SHOW2018, kan u op de expo bekijken. De afstuderende ontwerpers zijn aanwezig om hun collecties toe te lichten. U krijgt de kans om door hun lookbooks te bladeren. 

Jurken voor barok

Als extraatje tonen de eerstejaarsstudenten de jurken die ze in het thema barok ontworpen hebben. Dat deden ze naar aanleiding van de opening van het cultuurfestival Antwerpen Barok 2018.

EXPO2018 in het Handelsmuseum

EXPO2018 vindt plaats in de nieuwe campus van de mode-opleiding op het Antwerpse ZuidDoor de renovatie van het MoMu wordt de opleiding vanaf juni 2018 tijdelijk ondergebracht in het historische Antwerpse Handelsmuseum in de Coquilhatstraat. Het Handelsmuseum werd vroeger gebruikt door het Hoger Instituut voor Vertalers en Tolken en staat bekend voor zijn monumentale neobarokke gevel. U kan nu dus het prachtige nieuwe onderkomen van de mode-opleiding bezoeken.

Meer info EXPO2018

Meer info SHOW2018

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!