Een vrijwilliger poseert in een sociale bakkerij.stad Antwerpen

Vrijwilligerswerk in Antwerpen? Voor ieders wat wils

Denkt u soms: vrijwilligerswerk lijkt me wel leuk, maar ik heb er geen tijd voor? Wel, als vrijwilliger kan u meer doen dan u denkt. Wat u ook wil doen en hoeveel tijd u ook hebt: bekijk onze vacatures voor vrijwilligers. Want als vrijwilliger maakt u het verschil.

Van riksjabestuurder tot coördinator

In Antwerpen zoeken we vrijwilligers van allerlei slag: denkers, doeners, praters, schrijvers, luisteraars, creatievelingen, administratieve toppers, ...

Wat denkt u bijvoorbeeld van riksjabestuurder? U fietst dan senioren naar de markt. Maar u kan ook helpen in een sociale bakkerij, een samentuin coördineren of helpen bij slachtofferhulp.

Kan u schilderen? Bent u een krak in communicatie? Of sterk in talen? Ook dan zijn er organisaties die u graag als vrijwilliger inlijven. Er is zelfs vrijwilligerswerk dat u van thuis uit kan doen, van achter uw computer. 

Ontdek meer dan 320 vacatures voor vrijwilligers

Welke talenten en interesses u ook hebt, u vindt ongetwijfeld een vrijwilligersjob die bij u past. Momenteel wachten meer dan 320 vacatures op hun perfecte match. Kijk eens in de databank en zoek op trefwoord, locatie, frequentie, ...

Ontdek de vacatures

Een vrouw werkt aan de computer en kijkt in de camera.stad Antwerpen

Meer info

Vrijwilligerswerk Antwerpen
Moorkensplein 19, 2140 Borgerhout
tel. 03 338 70 10
vrijwilligers@stad.antwerpen.be

www.antwerpen.be/vrijwilligerswerk 
www.facebook.com/vrijwilligerswerk.antwerpen  

Reacties:
Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!