Bezoekers bekijken de isolatiegraad van hun woning op www.zoominopuwdak.beStad Antwerpen

Zet uw woning op de kaart

Is uw verbruik lager of hoger dan het gemiddelde? Doorloop vier eenvoudige stappen op deze nieuwe website en ontvang direct uw resultaat.

Na de info die u kon vinden over uw dak op www.zoominopuwdak.be, lanceren Stad Antwerpen, netbeheerder Fluvius en kennisinstelling VITO EnergyVille nu antwerpen.zetjewoningopdekaart.be.

Met deze tool krijgt u een inschatting van uw energieverbruik en kan u uw verbruik met dat van een gelijkaardig gezin in een gelijkaardige woning vergelijken.

 

Meer zicht op uw verbruik

Is uw verbruik lager of hoger dan het gemiddelde? U komt het onmiddellijk te weten als u enkele eenvoudige vragen beantwoordt op de nieuwe website. U krijgt een overzicht per mail met tips om energie te besparen. Bovendien kan u aangeven of u interesse heeft om uw woning te renoveren.

U krijgt dan een aanbod op maat van het EcoHuis of Fluvius om u te ondersteunen bij de werken. U krijgt ook meer zicht op de subsidies die u kan aanvragen.

Zet uw woning hier op de kaart

Vul enkele gegevens in op deze site en u krijgt een persoonlijk overzicht van uw energieverbruik en de energiebesparende maatregelen die u kan nemen.

Start

Tip:

vul bij gemeente gewoon Antwerpen in, in plaats van de naam van uw district.

1 reactie op dit artikel:
Jouw avatar
Marc Morel

Sorry, kan na het invullen van "Antwerpen" mijn straat "Grasmuslaan" niet invullen. Lukt niet! MM