Zoom in op uw dak

Ook uw dak is geld waard! Woont u in Antwerpen of één van de districten, ontdek dan op deze pagina's welke slimme én duurzame verbeteringen u kan doorvoeren op uw dak. Isoleer uw dak en voorkom onnodig warmteverlies. Plaats zonnepanelen en bespaar aanzienlijk op uw energieverbruik. Of maak van uw dak een groen dak, waardoor u bijdraagt aan een beter leefklimaat.

Bekijk hier de thermografische kaart en bijhorende rekenmodules.

Alles wat u hoeft te doen is uw adres ingeven en u bent vertrokken. Aan de hand van 'mijn dossier' krijgt u een duidelijk overzicht van de mogelijkheden van uw dak. Klik op de knop om de de thermografische kaart te bekijken.

Deelnemen

De drie verschillende kaarten geven u meer in de diepte een zicht op isolatie, groendakpotentieel en zonne-opbrengst. Deze kaart toont enkel de gegevens voor het grondgebied van Antwerpen en de districten.

Nog iets vragen?

Mail of bel naar het EcoHuis: ecohuis@antwerpen.be of 03 217 08 11.

Of breng een bezoek aan één van de Woonkantoren. Een overzicht vindt u hier.

Het EcoHuis organiseert ook regelmatig infosessies en workshops over duurzaam bouwen en verbouwen. De activiteitenkalender van het EcoHuis vindt u hier.

Schrijf u in op de nieuwsbrief van het EcoHuis

Bezorg ons uw e-mailadres en postcode en we zorgen ervoor dat u maandelijks interessante groene tips en activiteiten in uw mailbox vindt.

Verwante info: