Vrijetijdskalender

Ontdek alle cultuur- en vrijetijdsactiviteiten in Antwerpen. Wilt u zelf een activiteit toevoegen? Dat kan in de UITdatabank.

Tiener Yoga Les

Sport en beweging|2610 Wilrijk (Antwerpen)

YOGA VOOR TIENERS
Yoga voor tieners is een krachtig hulpmiddel voor zelfonderzoek en bewustzijn. Op deze leeftijd vinden veel veranderingen plaats en yoga ondersteunt deze overgang positief. Een regelmatige yogatraining tijdens deze jaren kan helpen om de chemie en fysiologie van het lichaam in evenwicht te brengen en het zal de geest, het lichaam en de ziel ten goede komen.

Yoga helpt tieners om te gaan met veranderende emoties en om de flexibiliteit van het lichaam fysiek te koesteren. Het biedt een veilige, veilige, niet-concurrerende omgeving, een ruimte van diepe acceptatie waar diversiteit wordt gewaardeerd en aangemoedigd. Het helpt om zelfvertrouwen op te bouwen en biedt een kader voor tieners om positieve verschuivingen te zien, zonder de druk om te moeten veranderen. Het is een vreugdevolle ruimte om te 'zijn' en een kans op broodnodige ontspanning. De yogales is een prachtig platform voor tieners om te werken aan zelfacceptatie, zelfliefde en om over het algemeen positieve veranderingen in hun leven aan te brengen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

One Yoga Antwerp

Tiener Yoga Les

  • Van 15 november 2018 tot 14 november 2019 (do van 18:00 tot 19:00,

  • € 10

  • Boomsesteenweg 335, 2610 Wilrijk (Antwerpen)