Ontdek de schatten van Ekeren

Het Documentatiecentrum Antwerpse Noorderpolders bezit een grote verzameling over de verdwenen polderdorpen. Het centrum heeft zijn vaste stek in de zijvleugel van kasteel Veltwijck en heeft ook een eigen website.

252 cc | Cultuurcentrum Ekeren

252 cc - cultuurcentrum Ekeren is gevestigd in het kasteel Hof de Bist in het gelijknamige park. Voor administratie, ticketverkoop en voorstellingen kan je, tenzij anders vermeld, hier terecht.

Projectsubsidies district Ekeren

Het district Ekeren biedt financiële ondersteuning voor Ekerse projecten gericht op kinderen en jongeren, senioren, sportbeoefening, cultuur of op versterking van de buurt.Organiseer je een project of evenement voor kinderen, jongere ...

Cultuurraad district Ekeren

De cultuurraad vertegenwoordigt lokale cultuurmakers en cultuurbelevers en adviseert het districtsbestuur over het cultuurbeleid in Ekeren. Jij kan ook deel uitmaken van de cultuurraad!

Cultuurantenne Ekeren

De cultuurantenne geeft gratis advies en maakt u wegwijs in het culturele leven in uw district. De medewerkers van de cultuurantenne brengen lokale verenigingen, kunstenaars en buurtbewoners samen.

project Gigue!
Ontdek Fameus

Heb je een grote voorliefde voor dans, theater, poëzie, film, muziek of beeldende kunst in je vrije tijd? Ben je een (stille) bewonderaar of beoefenaar van cultuur? De deur van Fameus staat steeds voor je open!Fameus vzw is een professionele ...