Spelende kinderen op de jeugddienstSigrid Spinnox

Elke woensdag kinderpret in Club Wilson

Vervelen uw (klein)kinderen zich wel eens op woensdagnamiddag? Dat is voltooid verleden tijd dankzij Club Wilson.

Een meisje knuffelt Wilson.Sigrid Spinnox

Wilson is de vrolijk mekkerende geitenmascotte van de Wilrijkse jeugddienst. Elke woensdagnamiddag heeft hij heel wat leuks in petto voor Wilrijkse kinderen tussen 4 en 12 jaar. Zij zijn welkom om te komen knutselen, gezelschapsspelletjes spelen of in een berg stripverhalen te duiken. Maar evengoed kan er een spetterend spel op het programma staan. De Wilrijkse jeugdmonitoren leiden alles in goede banen.

Wollige Wilson zwaait ’s woensdags tijdens de schoolweken telkens  om 14 uur de deuren van zijn kinderclub open voor twee uur speelplezier. Deelname is gratis maar schrijf uw (klein)kind wel op voorhand in via telefoon of e-mail. Het aantal plaatsen is beperkt.

 

 

 

 

 

Ontdek deze activiteiten in Club Wilson:

Sigrid Spinnox

OP AVONTUUR | Een spannend openluchtspel, ravotten met leuke fietsen of gewoon lekker uitleven. De animatoren nemen de kinderen mee op sleeptouw voor een namiddag vol avontuur.

Sigrid Spinnox

STRIPPERDESTRIP | Liever knus in een hoekje met een boekje? De jeugddienst heeft een karrevracht aan stripverhalen die elk kind even doen wegdromen naar werelden vol wonderlijke avonturen.

Sigrid Spinnox

IEDEREEN PICASSO | Verven, knippen, stempelen, tekenen… Het komt allemaal aan bod in de knutselateliers van Club Wilson. De animatoren begeleiden de leukste en creatiefste ideeën. De kinderen kunnen daarna thuis pronken met hun eigen kunstwerkje.

Sigrid Spinnox

GEZELLIGHEID TROEF | Wie wint, is nog niet duidelijk. Maar wel zeker is dat iedereen geniet van een leuk gezelschapsspel. Neem één van de vele dozen uit de kast en we spelen een spel vanmiddag! 

Info en inschrijven

  • Club Wilson
  • Jeugddienst Wilrijk (Heistraat 34a, 2610 Wilrijk)
  • tel. 03 828 01 64, e-mail jeugddienst.wilrijk@stad.antwerpen.be 
  • elke woensdag van 14 tot 16 uur (behalve tijdens schoolvakanties)

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief!

Elke maand worden de activiteiten van Club Wilson samengevat in een overzichtelijke nieuwsbrief. Wilt u deze ontvangen? Klik dan op de inschrijfknop hieronder! 

Verwante info: