Contacteer stad Antwerpen

Particuliere parkeerplaatsen huren of verhuren

Mobiliteit en Parkeren Antwerpen brengt vraag en aanbod van parkeerplaatsen voor auto’s, motoren en fietsen samen.

Op het stadsplan hieronder vind je een overzicht van de parkeerplaatsen aangeboden door particulieren. Klik op een parkeerplaats voor meer informatie over het type parking, het tarief en de contactinformatie.

Marker
9
8
63
120
Marker
2
23
7
2
31

Parkeerplaats huren

Zoek je een vaste parkeerplaats in een garage of op een terrein buiten de openbare weg? Dan heb je verschillende mogelijkheden:

  • Je huurt een plaats in een buurtparking of buurtfietsenstalling. Je kan een subsidie aanvragen als je een abonnement neemt in een buurtparking (beheerd door Mobiliteit en Parkeren Antwerpen) én je jouw parkeervergunning voor bewoners inlevert. 

  • Je huurt een plaats in een publieke betaalparking. Je kan een subsidie aanvragen als je een abonnement neemt in een publieke parking én je parkeervergunning voor bewoners inlevert. 

  • Je huurt een plaats op de privémarkt.

Parkeerplaats(en) verhuren

Heb je zelf één of meer parkeerplaats(en) vrij die je wil verhuren? Voor auto's, fietsen of motoren? Voltijds, of enkel voor de avonden en weekenden? Voeg jouw aanbod dan gratis toe aan het overzicht via het e-loket. Mobiliteit en Parkeren Antwerpen controleert vervolgens jouw aanvraag. Indien de aanvraag volledig/correct is, verschijnt jouw locatie en de bijbehorende verhuurinformatie op het stadsplan. 

Is jouw aanbod verhuurd of wijzigt er iets in de informatie? Dan kan je contact opnemen via buurtparkeren@antwerpen.be of op het nummer 03 338 21 85.

Buurtparking aanbieden

Heb je een garage of terrein met minstens 20 plaatsen die geschikt kan zijn als buurtparking? Of heb je een ruimte die geschikt kan zijn als buurtfietsenstalling? Neem dan contact op met het team buurtparkeren via buurtparkeren@antwerpen.be of op het nummer 03 338 21 85.

 

Lees meer