Contacteer stad Antwerpen

Matinees voor Wilrijkse 55-plussers

Regelmatig organiseren de seniorenverenigingen en het district Wilrijk een matineevoorstelling voor Wilrijkse 55-plussers. Op maandag 10 juni kan je genieten van 'Waar is de tijd...'

Een sfeervolle schouwburg, een entertainende act op het podium en heerlijke koffie en gebak in de foyer. Dat is de succesformule van de Wilrijkse matinees. Die worden enkele keren per jaar georganiseerd door de Wilrijkse seniorenverenigingen en het district Wilrijk. Plaats van afspraak is telkens Schouwburg De Kern (Kern 18).

De Wilrijkse matinees zijn gratis en toegankelijk voor Wilrijkse 55-plussers. Reserveer vooraf je tickets bij de seniorendienst van het district (meer info hieronder). Er zijn geen tickets verkrijgbaar aan de balie van Schouwburg De Kern.

 

Voorstelling 10 juni: Waar is de tijd...

Deze nostalgische voorstelling zit boordevol liedjes uit de jaren 1940, '50 en '60.Dat levert een meeslepend, nostalgisch en soms melancholisch programma op met een vleugje humor en een mespunt verrassing, gebracht door Marianne Van der Veken, Kris Castelijns en Michele Tesoro.

Niet meezingen wordt gegarandeerd een onmogelijke opdracht.

 

Praktisch

  • Wilrijkse 55+ matinee met Luc Caals en de Freddy Sunder Big Band
  • Maandag 10 juni om 14.00 uur (deuren om 13.30 uur)
  • Schouwburg De Kern (Kern 18)
  • Gratis voor Wilrijkse 55-plussers.
  • Tickets uitsluitend verkrijgbaar vanaf maandag 3 juni 2024 bij de seniorenconsulent via senioren.wilrijk@antwerpen.be of telefonisch op 03 338 53 77 (tijdens de kantooruren).

Ook interessant

Dit artikel is gedeeld door