Contacteer stad Antwerpen

Ontdek het verruimde aanbod van Zaalzoeker

Zaalzoeker is aangevuld met heel wat nieuwe zalen om je activiteiten nog beter te faciliteren. Of je nu een workshop, vergadering, feest, repetitie of optreden plant, je vindt voor ieder activiteit een zaal.

zaal op zolder

Wat is Zaalzoeker?

Zaalzoeker is een platform voor verenigingen, burgers en bedrijven in Antwerpen die op zoek zijn naar een ruimte. Hier vind je zowel privézalen als zalen van de stad. Of je nu een vergaderruimte nodig hebt voor je vereniging of een bijeenkomst organiseert als burger, bij Zaalzoeker ben je aan het juiste adres. Je kan kiezen uit verschillende soorten zalen, van historische stadszalen tot gezellige privélocaties.

Op elke zaalpagina vind je de belangrijkste informatie, zodat je kan zien of de zaal geschikt is voor jouw activiteit. Wil je een zaal huren of meer informatie over een specifieke zaal? Onderaan elke zaalpagina staan de contactgegevens van de verantwoordelijke persoon.

Draag jij ook een steentje bij?

Ken jij een zaal die nog niet op Zaalzoeker staat? Laat het Team Ruimte weten op ruimtedelen@antwerpen.be of vraag de zaalverantwoordelijke om de zaal toe te voegen en verwijs naar de informatie op de pagina ‘Jouw zaal aanbieden op Zaalzoeker’.

Ontdek de zalen

Start

Ook interessant