Contacteer stad Antwerpen

Jachthavens

In de Stadshaven zijn er 2 jachthavens: in het Willemdok voor passanten en in het Kempisch Dok voor vaste leden. Als je geen lid bent van de Jachthaven Kempisch Dok, dan moet je voor een verblijf in Antwerpen in de Jachthaven Antwerpen Willemdok meren. Om het watertoerisme te bevorderen verwelkomt de stad ook toervaarten. Voor toervaarten en het ontdekken van nieuwe vaargebieden contacteer je best vooraf de dienst Stadshaven.

Jachthaven Antwerpen Willemdok

De Jachthaven Antwerpen Willemdok heeft een prachtige ligging in het stadscentrum tussen het Museum Aan de Stroom (MAS) en de oude pakhuizen. Alle pleziervaart kan hier terecht.

Jachthaven Antwerpen Willemdok

Jachthaven Kempisch Dok

De Jachthaven Kempisch dok heeft enkel vaste ligplaatsen voor leden. Voor meer informatie  kan je mailen naar jkd.antwerpen@gmail.com
Of bekijk de websites van de verschillende clubs in het Kempisch dok:

Jachthaven Antwerpen Linkeroever

Op Linkeroever zijn 2 jachtclubs gevestigd in de jachthaven Antwerpen Linkeroever. Deze jachthaven bevindt zich niet in de Stadshaven.

Contact Stadshaven

Stadshaven
stadshaven@antwerpen.be
Francis Wellesplein 1 – 2018 Antwerpen

+32 3 338 93 14 - VHF-kanaal 69

Bereikbaar op weekdagen van 9 tot 17 uur.
Lees de nautische berichten
Deze berichten aan de scheepvaart brengen je op de hoogte van nautische situaties in de Stadshaven en aan de Scheldekaaien zone Stad.