Contacteer stad Antwerpen

Word onthaalouder in Antwerpen!

Is onthaalouder worden iets voor jou? In de stad Antwerpen zijn de 3 diensten voor onthaalouders op zoek naar nieuwe onthaalouders.

Als onthaalouder vang je elke dag tot 8 kinderen op in je eigen woning of in een kleine locatie. Het zijn kinderen van 0 tot 3 jaar, maar je kan ook oudere kinderen buiten de schooluren opvangen. 

Je helpt kinderen mee ontwikkelen en opgroeien en dit doe je in samenspraak met de ouders. Een dienst voor onthaalouders (ook wel organisator gezinsopvang genoemd) ondersteunt je hierbij. Zij begeleiden je bij de organisatie van jouw opvang. Ze helpen ook met de administratie, met de overeenkomsten met de ouders en de facturen.

Op www.ikwordonthaalouder.be lees je alle belangrijke info die je moet weten om als onthaalouder te kunnen starten.

Onthaalouder

Interesse? Contacteer één van de 3 diensten voor onthaalouders in de stad Antwerpen

Kom naar een infomoment

De 3 diensten organiseren regelmatig een infomoment. Een onthaalouder vertelt over de job en waaraan je moet voldoen om onthaalouder te kunnen worden.

Het volgende infomoment gaat door op donderdag 28 september 2023 om 19u30 in het Gemeenschapscentrum van Wilrijk, bist 1, 2610 Wilrijk (opgelet, de infoavond van 1 juni 2023 werd verplaatst naar 28 september 2023).

Inschrijven kan via deze link