Zo vindt u snel vakantieopvang voor uw kinderen

Op www.antwerpen.be/vakantieaanbod vindt u het vakantieaanbod van de meeste organisaties in Antwerpen: speelpleinen, sportkampen, themaweken en dagactiviteiten. U kan zoeken op locatie, periode en de leeftijd van uw kind(eren).

Mensen in het publiek zitten klaar om de film te bekijken
Familie wandelt naar het Red Star Line Museum
Schaatsbaan Ruggeveld
Twee studenten studeren in het MAS met zicht op Antwerpen, de kathedraal en de boerentoren in de verte

Talentenfabriek helpt werkzoekenden aan een job

Zoekt u werk in de industriële sector? Schrijf u dan in voor het opleidingsaanbod van Talentenfabriek. Hebt u kinderen van 10 tot 14 jaar? Dompel ze dan onder in de wereld van wetenschap en techniek tijdens Haai!TECH op 23 februari in Berchem.

Een passagier wordt geëvacueerd op een brancard
2|5
Geëvacueerde passagiers staan op een reddingsboot, een passagier met krukken wordt door hulpverleners naar beneden geholpen
2|5
Een man die in het water terecht kwam wordt geholpen door een redder
2|5
Een vrouw wordt naar beneden geholpen door reddingsmedewerkers
2|5
Passagiers op het dek van het schip kijken verbaasd
2|5
Rampoefening Ahoy 2.0 in Albertdok goed verlopen

Op vrijdagochtend 15 februari vond in het Albertdok aan de Oosterweelsteenweg een grote rampoefening plaats. Meer dan 300 figuranten en deelnemers waaronder Port of Antwerp, Stad Antwerpen, hulpdiensten en partners waren bij de oefening betrokken.

Blauwe print van de Sint-Carolus Borromeuskerk
Herbeleef Rubens

Kunstenaar Rudy De Graef laat u in de Sint-Carolus Borromeuskerk genieten van 36 verloren schilderijen van Rubens. In ‘Rubens Re-viewed’ toont hij ook ...

Dag van de Academies aan het Mechelseplein

Zaterdag 23 februari kan u de leerlingen van de Academies aan het werk zien tijdens de Dag van de Academies op 14 locaties aan het Mechelseplein. Stadsreporter Anke bezocht de voorbereiding van de leerlingen van de Academie van Berchem.

De Waterbus