Nieuws

Jenny overhandigt de bokaal aan Danny
Recept 13 - Zeytoon Parvardeh

Deze Zeytoon Parvardeh is het dertiende recept van 'changement de bokal'. Zelf iets maken? Of hebt u tips voor andere lekkere gerechten? Lees verder op deze site en ...

Gevulde bokaal
Recept 12 - Algerijnse couscous

Deze couscous is het twaalfde recept van 'changement de bokal'. Zelf iets maken? Of hebt u tips voor andere lekkere gerechten? Lees verder op deze site en stuur ons ...

Smaakmobiel door Atelier Recup
Zo was Week van de Smaak 2017

Van 16 tot 26 november 2017 was het Week van de Smaak, ook in Borgerhout. Dankzij maar liefst 15 activiteiten genoten Borgerhoutenaren van alle leeftijden ...

Wat is Borgerhout Bewaart

Borgerhout Bewaart is een project over vroeger en nu. Over van hier en van daar. Want wat er in Borgerhout allemaal suddert en bruist, daar mogen we gerust meer over opscheppen. Lees hier alles over de erfgoedwerking van Borgerhout.

Meer info