Contacteer stad Antwerpen

stad Antwerpen
Borgerrio 2016Jonathan Ramael

Organisatie in beeld

Borgerrio is, ondanks het exotisch tintje, geen eiland. Aan dit festival werken heel wat mensen mee, voor en achter de schermen. Graag stellen we die aan u voor.

district Borgerhout

Alle collega's van de districtswerking werken mee aan Borgerrio.

Het team vrije tijd en team wijken van het district zorgt voor de coördinatie van het hele festival. Dat gaat van overleg organiseren tot knopen doorhakken en het logistieke luik opvolgen. Een hele uitdaging! 

Daanaast staan ze ook in voor enkele programmaonderdelen: 

  • De jeugddienst en sportantenne zorgen in samenwerking met Buurtsport Oud-Borgerhout voor een coole Play-off Plaza voor kinderen op het Laar
  • De seniorenconsulent organiseert in samenwerking met FMDO de wereldmarkt in de Eliaertsstraat

BEO, To B-Seen en Ecofest ondersteunen bij de praktische organisatie van het festival: van logistieke ondersteuning over veiligheidsadvies tot afvalbeheer.


BoHo2140 

De winkeliersvereniging van Borgerhout ligt mee aan de basis van het festival. Al jaren zetten zij zich in om de kleurrijkste parade van 't stad te organiseren op de Turnhoutsebaan. En natuurlijk motiveren zij de winkeliers om die dag met een standje buiten te komen op de braderij. Zonder winkeliers, geen festival! 


Muziekcentrum Trix 

Trix organiseert een jongerenpodium in den Drink: de Trix stage. Trix stelt het programma samen in samenwerking met Freddie Konings en nodigt jong en opkomend talent uit

Partners die hier aan meewerken zijn: 

  • Track East: JESFameus en Rataplan.
  • VI.BE


Beweging.net Antwerpen

Beweging.net Antwerpen programmeert de line-up van de Bom Dia stage op het Moorkensplein.


De Griffier

Café De Griffier organiseert de rommelmarkt op het Laar.


FMDO

De Federatie voor Mondiale en Democratische Organisaties (FMDO) verbindt en versterkt mensen in de superdiverse samenleving van vandaag en morgen. Zij organiseren de belevingstent en het wereldse verenigingenpodium op de wereldmarkt in de Eliaertsstraat.


Bar Bakeliet

Bar Bakeliet nodigt Dub-, Ska- en Reggae-artiesten uit en tovert zijn terras om tot een Caribisch paradijs.