Borgerrio: overzicht programma

Een wereldse braderij, een zuiderse parade, Rode Duivels op groot scherm, een speel- en sportparadijs en muziekgroepen uit alle windstreken. U zal geen tijd vinden om u ...

kind op Borgerrio 2017
Borgerrio voor kids

Speciaal voor onze jongste bezoekers maken we hier een selectie van een aantal niet-te-missen activiteiten voor kinderen tijdens Borgerrio op zaterdag 23 juni!

Lage AfvalZone

De Turnhoutsebaan tussen de Eliaertsstraat en het Laar wordt ingericht als een Lage AfvalZone waar afval geen plaats heeft. Laat u verrassen door straatanimatie en ...

Line-up hoofdpodium: Bakeliet Stage

Borgerrio bulkt de hele dag lang van muziek en dans! Ook op het hoofdpodium, dit jaar op het Laar, komt u ogen en oren te kort voor een geweldige mix van artiesten.

WK-voetbal
Vrijwilligers op Borgerrio 2016
Borgerrio zkt. vrijwilligers

Borgerrio, het kleurrijkste festival van 't stad, gaat door op zaterdag 23 juni en zoekt heel veel helpende handen om het festival tot een succes te maken. Bent u één van hen?

Afval op Borgerrio

Borgerrio is een leuk stadsfestival dat veel mensen trekt, met heel wat afval tot gevolg. Op welke manier gaan we daarmee om? Lees er hier alles over.

Borgerrio 2016
Organisatie in beeld

Borgerrio is, ondanks het exotisch tintje, geen eiland. Aan dit festival werken heel wat mensen mee, voor en achter de schermen. Graag stellen we die aan u voor.