Campagnebeeld Sinjor Circo
Schouwburg Luchtbal
Zaalverhuur schouwburg Luchtbal

Verenigingen kunnen de schouwburg van Luchtbal reserveren voor een concert, theatervoorstelling, vergadering, personeelsfeest, een tentoonstelling enzovoort. De schouwburg heeft een podium van 8 op 10 meter en biedt plaats aan 400 personen.

Kinderen in Museum Vleeshuis
Museum Vleeshuis

Het museum Vleeshuis brengt het verhaal over 600 jaar klank, muziek en dans in Antwerpen. Verwacht geen klassiek instrumentenmuseum, maar een levendige reis naar de wereld achter de muziek!

Districtsfonds cultuurprojecten

Het district Antwerpen trekt voluit de kaart van projecttoelagen. Het bestuur wil met zijn herwerkte toelagereglementen bijdragen aan een bruisende samenleving. Sinds januari zijn de nieuwe reglementen van kracht.

Districtfonds wijkfeesten

Het districtsfonds heeft als doel projecten, activiteiten en wijkfeesten te ondersteunen. Deze bevorderen de sociale contacten tussen de bewoners en hebben een positieve uitstraling naar de buurt toe.

Bibliotheek Permeke
Bibliotheek Permeke

Bibliotheek Permeke is de hoofdbibliotheek van het Antwerpse bibliotheeknetwerk. Hier vindt u een uitgebreid aanbod van nieuwe en klassieke media: boeken, taalcursussen, muziek, film, strips, pc's met internet ...

MAS | Museum aan de Stroom

Het MAS vertelt een vernieuwend verhaal over Antwerpen in de wereld. En over de wereld in de Antwerpen. Onder meer. Want het pakt ook uit met een kijkdepot, museumplein, wandelboulevard en dakpanorama. Het MAS is een totaalbelevenis.

Red Star Line Museum

Het Red Star Line Museum nodigt u uit op een bewogen reis in het voetspoor van de landverhuizers. Maak kennis met de passagiers en vergezel hen op hun trip vanuit hun geboortedorp naar havenstad Antwerpen.

Middelheimmuseum
Middelheimmuseum

Het Middelheimmuseum biedt een boeiend overzicht van meer dan honderd jaar beeldende kunst. Het gastvrije kunstenpark bekoort elk jaar meer dan 250.000 bezoekers. De toegang tot het museumpark is gratis.