Liefhebber Kunstenfestival 2015 Fameus

Liefhebber Kunstenfestival

Elk jaar kan je als amateurkunstenaar- of vereniging je talent tonen tijdens het Liefhebber Kunstenfestival of de Antwerpse Week van de Amateurkunsten. Gespreid over tien dagen kleurt het festival verschillende locaties in stad Antwerpen en districten in met theater, muziek, dans, zang, circus en beeldende kunst.

Het Liefhebber Kunstenfestival is een mix van verschillende kunstdisciplines in om het even welke vorm: expo’s van beeldende kunst, kunsthappenings, dans- en theatervoorstellingen, opendeurrepetitiesmuziekconcerten, workshops, voordrachten, comedy… De mogelijkheden zijn eindeloos, dus laat je creativiteit maar werken.

Voor wie?

Beeldende kunstenaars, schrijvers, acteurs, dansers, muzikanten, hiphoppers, fotografen, dichters, koren, enthousiaste vrijwilligers…
 

Waar en wanneer?

Op een leuke plek in één van de Antwerpse districten. Het initiatief of toonmoment gaat door in de periode van 24 april tot 3 mei 2015.

Thema

Het thema van de Week van de Amateurkunsten in 2015 is de kleine artiest. Over kinderen en kunst, over creatieve jongeren, over de kleine man in de straat, over kleine kunst, over de invloed van jong op oud en omgekeerd, over stimulerende plekken, over experimenteren, proberen en proeven, over durven, over (her)ontdekken en doen! Lees meer.

Hoe?

U neemt deel aan een bestaand project, u organiseert zelf een initiatief, u bent op zoek naar een presentatieplek, u wil meewerken als vrijwilliger of u stelt uw locatie open als podiumplek. Lees meer.

Inschrijven

De inschrijvingen voor het Liefhebber Kunstenfestival 2015 zijn afgelopen.

Meer info

Fameus vzw
Hofstraat 15, 2000 Antwerpen
tel. 03 202 74 36
www.fameus.be
gwen@fameus.be
 

Openingsuren Fameus vzw

Dag Uur
Maandag 9u00 - 17u00
Dinsdag 9u00 - 17u00
Woensdag 9u00 - 17u00
Donderdag 9u00 - 17u00
Vrijdag 9u00 - 17u00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten