Korte Riddersstraat
hobbelen maar
Straatnaambord Wapenstraat
Heraanleg Wapenstraat

Op de Gedempte Zuiderdokken worden twee ondergrondse parkings gebouwd: een aan de zuidzijde in het voormalig Steendok en een aan de noordzijde in het voormalig Kooldok. De uitrit van parking Kooldok zal uitkomen in de Wapenstraat. De straat dient ...

Aanleg fietsstroken Volkstraat

In de burgerbegroting van 2015-2016 werd door de inwoners van het district beslist dat er comfortabele fietsstroken zouden komen in de Volkstraat. Inmiddels zijn de plannen getekend, goedgekeurd en klaar om uitgevoerd te worden.

luchtfoto Marnixplaats
Heraanleg Marnixplaats

District Antwerpen investeert voortdurend in een aangename woon- en leefomgeving. Nadat de Geuzenstraat en de De Vrièrestraat recent vernieuwd zijn, is nu de Marnixplaats aan de beurt.

foto Lange Koepoortstraat
foto Sint Willibrorduskerk in de Kerkstraat
speelweefsel
Veilig spelen in uw wijk

Het district Antwerpen zet in op kindvriendelijke wijken. Dit begint bij aantrekkelijke speelpleinen. Maar een kindvriendelijke wijk is meer dan speelpleinen voorzien. Ook de wegen ernaartoe moeten veilig, speels en aantrekkelijk zijn. Daarom ...

Hof van Tichelen
foto Gramayestraat
Heraanleg Gramayestraat

De Gramayestraat is toe aan vernieuwing. In het voorjaar van 2018 plant het district Antwerpen een gelijkgrondse heraanleg van de straat.