Lopers tijdens Beeldig Lopen in Middelheimmuseum
Dansend koppel
Start van de Reuzenloop in 2016 onder een stralende hemel
Loopevenementen in Antwerpen

In Antwerpen loopt u het hele jaar door! Kies uit onderstaande kalender uw favoriete loopevenement en zet uw beste beentje voor tijdens de zomer en het najaar van 2019.

Fietsers in actie op het openbare, permanente pumptrack in het Regatta urban sports park.
Tennis
Proeven van sport tijdens initiaties

Leren sporten doet u in district Antwerpen! Elke maand organiseert de sportdienst verschillende initiaties van een bepaalde sporttak. Zowel jong als oud kunnen bekende en minder bekende sporten ontdekken.

Redders bij zwembad De Molen
Wil u redder worden?

Op zaterdag 7 september 2019 start een nieuwe cursus voor het behalen van het hogere reddersbrevet van Sport Vlaanderen. Daarmee kan u als ...

Michiel van Echelpoel wint de eerste Noordkasteelcross: hij staat op het podium met de nummers 2 en 3 en een prijsmand in de hand.
Wedstrijdbad Wezenberg
Olympisch zwemcentrum Wezenberg in Antwerpen

De Wezenberg telt 3 baden: een wedstrijdbad (50 m), een topsportbad (50 m) en een instructiebad. Ruimte zat voor een flinke zwembeurt. De openingsuren zijn zeer uitgebreid dus profiteer ervan en kom baantjes trekken op het moment dat voor u het ...

Zwemmen in openluchtzwembad De Molen
Openluchtzwembad De Molen

Openluchtzwembad De Molen beschikt over een 50-meterbad met verwarmd zwemwater. Er is ook een plonsbad, een grote ligweide en een lift voor personen met een handicap.