Portretbeeld van Marie-Josée
Oude vrouw
Cultuurantenne Berchem

De cultuurantenne geeft gratis advies en maakt u wegwijs in het culturele leven in uw district. De medewerkers van de cultuurantenne brengen lokale verenigingen, kunstenaars en buurtbewoners samen.

Berchem Bruist
ccBe

ccBe - het cultuurcentrum van Berchem - is een open cultuurhuis met een hart voor de buurt en een boeiend programma.

Ontdek Fameus

Heb je een grote voorliefde voor dans, theater, poëzie, film, muziek of beeldende kunst in je vrije tijd? Ben je een (stille) bewonderaar of beoefenaar van cultuur? De deur van Fameus staat steeds voor je open!Fameus vzw is een professionele ...

Cultuurtoelage Berchem

Op zoek naar financiële ondersteuning voor uw cultuurproject of uw vereniging? Misschien komt u of uw vereniging wel in aanmerking voor een cultuursubsidie van het district Berchem of van de stad.

Ingang bibliotheek De poort
Bibliotheek De Poort

De Poort is de districtsbibliotheek van Berchem. De Poort beschikt over een zadenbib en een tabletlounge waar u digitaal kranten en tijdschriften kunt lezen op een tablet van de bib of op uw eigen toestel.

Knutselende kinderen in De Vertellerij
Kinderbib De Vertellerij

De Vertellerij is een wijkbibliotheek in Berchem. De bib is een leuke ontmoetingsplek voor kinderen en hun ouders. De focus ligt op leesplezier, cultuur, verhalen, ontmoeten, leren en informeren.