De werken aan het kruispunt Fruithoflaan - Jos Ratinckxstraat
Fruithoflaan krijgt fietspad

De stad Antwerpen legt een fietspad aan op de Fruithoflaan in Berchem om de veiligheid van de fietsers te verbeteren. Dit project maakt deel uit van de districtenfietsroute. Daarnaast wordt ook de straat zelf aangepakt. Met name de kruispunten en ...

vernieuwde fase 1 van Floraliënlaan met werfsignalisatie
Start werken Floraliënlaan

De Floraliënlaan was aan vernieuwing toe. Het district Berchem legt samen met het district Wilrijk de straat opnieuw aan. Voorlopig wordt enkel het gedeelte tussen de Elisabethlaan en de Ringlaan aangepakt.

luchtfoto Posthofbrug over spoor en Ring
De huidige toestand van de Boomgaardstraat
Heraanleg Boomgaardstraat

Het district Berchem, het district Antwerpen, de stad Antwerpen en Aquafin starten het project rond heraanleg van de Boomgaardstraat terug op.

werken in de Guldenvliesstraat
Heraanleg Guldenvliesstraat in Berchem

De werken in de Guldenvliesstraat startten in maart 2018. De heraanleg van de Guldenvliesstraat is een complex project met een langgerekte werfzone. Op deze webpagina zetten we alle info telkens voor u op een rijtje.

Heraanleg Zillebekelaan
Een simulatie van een tuinstraat in Berchem
Tuinstraten Berchem

Het district Berchem, de stad Antwerpen en Aquafin leggen in Oud-Berchem vier Tuinstraten aan. Het gaat om de Wasstraat, Woeringenstraat, Berthoutstraat (enkel het deel tussen de Walemstraat en de Van Campenhoutstraat) en De Brouwersstraat.

werken Florent Cootmansplein
Verloop werken Florent Cootmansplein

In de wijk tussen de Roderveldlaan en de Saffierstraat wordt gewerkt aan een hele reeks straten. De Arbeidersstraat, Woningenstraat, Groenenhoekstraat, Lambert Briesstraat en Spoorwegstraat zijn zo goed als klaar en terug open voor verkeer. Nu is ...

onderhoudswerken in Berchem
Onderhoudswerken in Berchem

In Berchem worden regelmatig kleine aanpassingen aan het openbaar domein gedaan om de leefbaarheid en verkeersveiligheid te verbeteren. Het district Berchem maakt graag snel werk van dit soort herstel- en onderhoudswerken. Op deze webpagina leest ...

Tekening van een straat met ZorgParking.
Maak van uw garage een Zorgparking

Dokters, verplegers en andere zorgverstrekkers vinden niet altijd een parkeerplaats dichtbij de woning van hun patiënt. Daardoor verliezen ze veel tijd. De ZorgParking wil dit probleem oplossen.