Tekening van een straat met ZorgParking.
Maak van uw garage een Zorgparking

Dokters, verplegers en andere zorgverstrekkers vinden niet altijd een parkeerplaats dichtbij de woning van hun patiënt. Daardoor verliezen ze veel tijd. De ZorgParking wil dit probleem oplossen.

onderhoudswerken in Berchem
Onderhoudswerken in Berchem

In Berchem worden regelmatig kleine aanpassingen aan het openbaar domein gedaan om de leefbaarheid en verkeersveiligheid te verbeteren. Het district Berchem maakt graag snel werk van dit soort herstel- en onderhoudswerken. Op deze webpagina leest ...

Hoogspanningskabels
Aanleg hoogspanningskabels Singel

Elia, de beheerder van het Belgische hoogspanningsnet legt een dubbele ondergrondse kabelverbinding aan tussen de bestaande hoogspanningsstations Petrol en Zurenborg. Elia organiseert infomarkten om het verloop van de werken toe te lichten.

Op 08 januari 2019 gingen de werken van start
Start werken Floraliënlaan

De Floraliënlaan is aan vernieuwing toe. Het district Berchem plant om samen met het district Wilrijk de straat heraan te leggen. Voorlopig wordt enkel het gedeelte tussen de Elisabethlaan en de Ringlaan aangepakt.

werken in de Guldenvliesstraat
Heraanleg Guldenvliesstraat in Berchem

De werken in de Guldenvliesstraat startten in maart 2018. De heraanleg van de Guldenvliesstraat is een complex project met een langgerekte werfzone. Op deze webpagina zetten we alle info telkens voor u op een rijtje.

Heraanleg Zillebekelaan
Asfalt in de Groenenhoekstraat
Werken aan het kruispunt Fruithoflaan - Roderveldlaan
Fruithoflaan krijgt fietspad

De stad Antwerpen wil een fietspad aanleggen op de Fruithoflaan in Berchem om de veiligheid van de fietsers te verbeteren. Dit project maakt deel uit van de districtenfietsroute. Daarnaast wordt ook de straat zelf aangepakt. Met name de ...

Ontwerp van de nieuwe Stanleystraat en Cuperusstraat
Heraanleg Stanleystraat en Cuperusstraat

De fietsostrade tussen Mechelen en Antwerpen is een snelle verbinding voor fietsers. In de Stanleystraat en Cuperusstraat is de fietsostrade nog geen tweerichtingsverkeer. Daarom worden de straten heraangelegd. De districten Antwerpen en Berchem ...

Een simulatie van een tuinstraat in Berchem
Tuinstraten Berchem

In 2018 en 2019 leggen het district Berchem en de stad Antwerpen in Oud-Berchem vier tuinstraten aan. Het gaat om de Wasstraat, de Woeringenstraat, de Berthoutstraat (enkel het deel tussen de Walemstraat en de Van Campenhoutstraat) en De Brouwersstraat.