Fietstrap Posthofbrug-Ringfietspad

Deze zomer legt het district Berchem een trap met fietsgoot aan tussen de Posthofbrug en het Ringfietspad. Deze fietstrap is een nieuwe verkeersveilige verbinding voor fietsers en voetgangers.

3D ontwerp van hoe de Arbeidersstraat er na de heraanleg uit gaat zien
Heraanleg Arbeidersstraat - Woningenstraat

De Arbeidersstraat en de Woningenstraat zijn de eerste van een reeks straten die worden heraangelegd in de wijk tussen de Roderveldlaan en de Saffierstraat. Op deze pagina vindt u meer info over het verloop van de werken.

Slim op Weg: Oud-Berchem maakt plaats
De Van Vaerenberghstraat en Callensstraat in Oud-Berchem
3D simulatie van de Spoorwegstraat
sms
Sms-communicatie grote werven in Berchem

In 2018 starten er in Berchem verschillende grote werven. Vernieuwde straten zijn een meerwaarde voor de buurt. Toch zijn ingrijpende wegenwerken nooit aangenaam en het district Berchem wil de overlast dan ook zoveel mogelijk beperken. Om snel op ...

Na de voorbereidende werken begon op 27 maart de heraanleg van de Guldenvliesstraat
Heraanleg Guldenvliesstraat in Berchem

De werken in de Guldenvliesstraat startten in maart 2018. De heraanleg van de Guldenvliesstraat is een complex project met een langgerekte werfzone. Op deze webpagina zetten we alle info telkens voor u op een rijtje.

Een simulatie van een tuinstraat in Berchem
Tuinstraten Berchem

In 2018 leggen het district Berchem en de stad Antwerpen in Oud-Berchem vier tuinstraten aan. Het gaat om de Wasstraat, de Woeringenstraat, de Berthoutstraat (enkel het deel tussen de Walemstraat en de Van Campenhoutstraat) en De Brouwersstraat.

Ontwerp voor de heraanleg van het kruispunt Lodewijk Van Berckenlaan - Edelgesteentenstraat