Kompaan van Madam Fortuna worden?

Madam Fortuna gaat uitbreiden. Al bijna tien jaar kunnen professionals en liefhebbers uit alle lagen van de maatschappij elkaar bij Madam Fortuna ontmoeten in een ...

Tarmacadam
Ondersteuning voor culturele projecten

U kan voor uw projecten beroep doen op de verenigings- en projecttoelagen die het district Borgerhout voorziet, maar er zijn nog organisaties en instellingen die verschillende vormen van ondersteuning bieden. Hierbij een overzicht:

Reuzenstoet
exporuimte 't Werkhuys
Borgerhouts animalier Michael Bracke geeft een workshop dieren beeldhouwen op de Kunstendag voor Kinderen
Borgerhouts Talent?

Borgerhouts Talent is een project dat de passie van Borgerhoutenaren die met kunst bezig zijn in de kijker plaatst. Borgerhout bruist van het talent! Maar wat er ...

twee vrijwilligers van het vrijetijdsloket
Vrijetijdsloket in Borgerhout

Ontdek tijdens een maandelijks ontmoetingsmoment in buurtwerk Borgerbaan tal van voordelige cultuur-, sport- en familieactiviteiten. Mét een gratis tasje koffie of thee!

Nieuwjaarsdrink 2016
Cultuurantenne Borgerhout

Hebt u een vraag over cultuur? Elk district van stad Antwerpen heeft een aanspreekpunt voor cultuur; de cultuurantenne. Hij of zij zoekt graag mee naar een antwoord op uw vraag.

Illustratie uit de stoet
Wandel langs kunstwerken in Borgerhout

Ontdek drie gevel-kunstwerken in het kader van 50 jaar Marokkaanse migratie. Ze zetten een bevolkingsgroep in de kijker die vandaag mee het district vormt tot wat het is, een bruisende plek om te wonen en werken voor iedereen.