Contacteer stad Antwerpen

Sigrid Spinnox
Animator aan het werk

Animator bij de jeugddienst Deurne: iets voor jou?

Het hele jaar door is de jeugddienst van Deurne druk in de weer om leuke activiteiten aan te bieden aan kinderen en tieners. Voor het uitwerken en begeleiden van die activiteiten zoeken ze enthousiaste animatoren. Lijkt het iets voor jou? Stel je dan vandaag nog kandidaat!

Verschillende activiteiten

Tijdens de schoolvakanties organiseert de jeugddienst verschillende A-kaartactiviteiten voor kinderen tussen 4 en 14 jaar. Daarnaast zijn er ook nog (buiten de schoolvakanties) een heleboel anderen activiteiten en evenementen, zoals openingen van speelterreinen, de Buitenspeeldag, Zotte Zondag, Deurne Wintert, Deurne Bevrijd, ...  

Interesse?

Ben je minstens 16 jaar, creatief of sportief, goed met kinderen en enthousiast? Dan ben je misschien wel de persoon die de jeugddienst zoekt. Er is immers altijd wel een plekje vrij in het animatorenteam. Je hoeft niet een hele schoolvakantie beschikbaar te zijn en je hoeft geen ervaring te hebben in jeugdwerking. Een grote portie enthousiasme en liefde voor kinderen is het allerbelangrijkste.

Mail dus je motivatie en CV door naar ons of kom langs tijdens de openingsuren! Voor je hulp bij de jeugddienst ontvang je een vrijwilligersvergoeding.

Meer info

Jeugddienst Deurne
Tweegezusterslaan 47
tel. 03 326 19 41
jeugddienst.deurne@antwerpen.be
Facebook jeugddienst Deurne

Interesse om ergens anders animator te worden?

Antwerpen is een grote stad met tal van activiteiten voor kinderen en jongeren. In elk district zijn er jeugddiensten en organisaties op zoek naar enthousiaste jongeren die animator willen worden. Ontdek de voordelen en de mogelijkheden op antwerpen.be/animator.