Fietstochtje met de riksja
Maak een gezellig fietstochtje met de riksja

Zorgbedrijf Antwerpen heeft samen met het district Deurne een riksja aangekocht om samen met senioren gezellige fietstochtjes te maken. De riksja is elektrisch aangedreven, fietst zeer soepel en biedt plaats aan twee passagiers. Zo genieten mind...

Sportcheques Deurne
Sportcheques Deurne

Het financiële aspect van de lidgelden mag geen excuus zijn om niet in clubverband te kunnen sporten. Daarom heeft het district de sportcheques in het leven geroepen. Met deze cheques kunnen Deurnenaars 20 euro korting krijgen op hun lidgeld.

Helpende hand nodig voor computer, laptop of tablet?
Deurnse senioren
Seniorengids Deurne
Tegemoetkoming Hulp aan bejaarden
Tegemoetkoming Hulp aan bejaarden

Op 1 januari 2017 werd de Tegemoetkoming Hulp aan Bejaarden (THAB) een onderdeel van de Vlaamse sociale bescherming. De THAB moet vanaf dan in Vlaanderen aangevraagd worden bij de zorgkas, het ziekenfonds of het OCMW en niet via het stadsloke ...

Fietstaxi's in Deurne
Fietstaxi in Deurne

In Deurne kan u de enige echte fietstaxi gebruiken. De fietstaxi is het vervoersmiddel bij uitstek voor senioren en mensen met mobiliteitsproblemen.

Aanpassingen aan badkamer
Subsidie inbraakpreventie voor verenigingen
Subsidies voor senioren in Deurne
Subsidies voor senioren in Deurne

Deurne heeft een gevarieerd verenigingsleven. Verschillende seniorenverenigingen voorzien de 55+ Deurnenaar van een rijk aanbod aan activiteiten en evenementen. Het district wil hierin een steentje bijdragen en ondersteunt de organisaties financieel.