Zwembad Arena
Sportcheques Deurne
Sportcheques Deurne

Het financiële aspect van de lidgelden mag geen excuus zijn om niet in clubverband te kunnen sporten. Daarom heeft het district de sportcheques in het leven geroepen. Met deze cheques kunnen Deurnenaars 20 euro korting krijgen op hun lidgeld.

Overzichtsbeeld van zwemvijver Boekenberg
Zwemvijver Boekenberg - Deurne

De zwemgelegenheid in het Boekenbergpark in Deurne is een ecologische zwemvijver. Planten zuiveren het water op een natuurlijke manier, waardoor het zwembad geen chemicaliën bevat. Er is een grote vijver van 73m lang met een diepte tussen ...

Subsidie inbraakpreventie voor verenigingen
Sportantenne Deurne: uw aanspreekpunt over sport
Boeckenberg korfbal
Sportflash Deurne

Deurne heeft een ruim en gevarieerd sportaanbod. De sportflash verzamelt al dat sportnieuws in één nieuwsbrief. Deze digitale nieuwsbrief informeert u tien keer per jaar over het reilen en zeilen van sportief Deurne.

Sportsubsidies in Deurne
Sportsubsidies in Deurne

Deurne heeft een zeer gevarieerd verenigingsleven. Verschillende sportverenigingen voorzien de Deurnenaar van een rijk aanbod aan activiteiten en evenementen. Het district wil hierin een steentje bijdragen en ondersteunt de organisaties financie...

Sportverenigingen
Sportverenigingen Deurne

De sportclubs zijn de bouwstenen van de sport. Sportclubs bieden de beste kansen voor regelmatige sportbeoefening op ieders niveau, zowel voor de recreatieve als de competitieve sporter.

Sportraad Deurne
Sportraad Deurne

Deurne heeft een eigen sportraad die het districtsbestuur adviseert over het sportbeleid. Elke Deurnse sportclub kan aansluiten bij de sportraad.

De Rivierenhofloop
Sportactiviteiten Deurne

Benieuwd welke sportactiviteiten het district Deurne elk jaar organiseert voor Deurnenaars, sportverenigingen en scholen? Kom er hier alles over te weten!