Windsurfen op het Zilvermeer
Plezier bij de deelnemers van de Antwerpse Sportweken
piñata
Knutselatelier en Createlier

We zijn weer klaar voor een schooljaar vol creatieve activiteiten voor kinderen en jongeren! Zijde schilderen, boetseren, manden vlechten, cartoontekenen, graffiti, breien en haken,... Dat kan allemaal in ons knutselatelier en createrlier.

Hairstyle-lab
LAB

Mini-cursussen, maxi-pret! Dat is het concept van ons LAB. Een LAB duurt vier weken, één avond per week. Een korte plezante manier om net als in een laboratorium te experimenteren en iets bij te leren. Goesting in een nieuwe ...

Carnaval in Ekeren
Projectsubsidies

Ekerse verenigingen en organisatoren die een evenement, project of festiviteit uitwerken, kunnen een projectsubsidie aanvragen bij het district Ekeren.

Jeugddienst district Ekeren

Zoek je een fijne vrijetijdsbesteding? Wil je weten wat het district allemaal voor jou of je vereniging kan doen? De jeugddienst maakt je graag wegwijs in jeugdig Ekeren.

Speeltuin Hof De Bist
Speltrappers in JC 't Velt
Ken jij onze speltrappers al?

Elke vakantie trekken onze animatoren naar de Ekerse parken op zoek naar stoere jongens en leuke meisjes om de tofste spelletjes mee te spelen. Zijn jouw kinderen tussen 4 en 12 jaar oud en zijn ze het beu om binnen te zitten? Stuur ze dan naar ...