Contacteer stad Antwerpen

Kasteel SorghvliedtFrederik Beyens

Dienstverlening Hoboken

Het district hecht veel belang aan klantvriendelijke dienstverlening. In het Stadsloket Hoboken kan je terecht als je een afspraak maakt voor administratieve dienstverlening. Daarnaast is er kasteel Sorghvliedt waar stedelijke diensten zitten zoals senioren- en sportwerking, Stedelijk Wijkoverleg, evenementenloket, Stadsmakers Hoboken, de buurtregisseur en de klantendienst. 

Stadsloket Hoboken

Je kan in het Stadsloket Hoboken terecht voor al je individuele administratieve dienstverlening zoals adresgegevens en adreswijzigingen, identiteitspapieren en reisdocumenten, rijbewijzen, registratie en documenten geboorte, adoptie, huwelijk, samenwonen, echtscheiding en overlijden.

Voor veel producten zoals parkeervergunningen, bewonerskaarten, verschillende attesten/aktes of taxicheques kan je terecht in één van de 32 zelfbedieningsloketten in de stad Antwerpen. Ook in het Stadsloket Hoboken staat er één. Je kan er wel enkel terecht tijdens de openingsuren

Ook voor administratieve documenten of diensten zoals onder meer het wettigen van een handtekening op een document of een reistoelating voor een minderjarige moet je in het stadsloket zijn. Enkel voor deze twee documenten moet je geen afspraak maken.

Meer info

​Stadsloket Hoboken
Marneflaan 3
2660 Hoboken 
tel. 03 22 11 333 (Enkel voor vragen. Een afspraak regel je via 'afspraak maken'.)
info@antwerpen.be

Districtswerking in kasteel Sorghvliedt

Wil je meer info over de heraanleg van je straat, heb je een klacht, zoek je een vereniging of wil je een subsidie aanvragen voor uw project? Voor dit en andere vragen kan je terecht in kasteel Sorghvliedt. 

Districtswerking is een verzameling van diensten zoals senioren- en sportwerking, Stedelijk Wijkoverleg, evenementenloket, Stadsmakers, de buurtregisseur en de klantendienst. 

Deze diensten kan je bereiken via tel. 03 338 30 22.​

 

Verwante info: