Welkom!

Antwerpen.be maakt gebruik van cookies. Aan de hand van die cookies verzamelt en analyseert Antwerpen.be informatie over uw bezoek. Genieten van een optimale A-ervaring? Bevestig met alle cookies toestaan. Stel voorkeuren in en bepaal welke informatie u met Antwerpen deelt. Houd er rekening mee dat bepaalde media enkel beschikbaar zijn indien u de cookies ervan aanvaardt. Antwerpen.be bewaart cookievoorkeuren. U kan ze aanpassen via cookies beheren. Meer weten? Raadpleeg onze Cookieverklaring. Antwerpen.be waardeert uw vertrouwen en wenst u een verrijkende surfervaring toe!

Logo Frit UurtjePieter De Wilde

Heerlijk stoofvlees bij het Frit Uurtje

Elke maand plaatsen we een Hobokense ondernemer in de schijnwerpers. Of beter: dat doen de ondernemers zelf. Onze eerste keuze viel op Prestige Breakfast & Lunch. Vanaf dan kozen de ondernemers zelf de volgende Hobokense zelfstandige. De medewerker van The Crêpe Room koos met voor het Frit-uurtje, een buurtfrituur in de Karel Meyvisstraat.

Voorgevel frituur
Pieter De Wilde1|7
Logo frituur
Pieter De Wilde1|7
binnenkant frituur
Pieter De Wilde1|7
Toog frituur
Pieter De Wilde1|7
Werkneemster frituur
Pieter De Wilde1|7
Werkneemster frituur achter de toog
Pieter De Wilde1|7
Gebakken frietjes
Pieter De Wilde1|7

Eigenaar Soufyane Amajjoutt (30) en zijn vennoot Mohammed werken allebei op de luchthaven en wilden samen iets zelfstandig beginnen. “We zijn eerder toevallig op een leegstaande frituur in de Karel Meyvisstraat gestoten. Toen staken we de koppen bij elkaar om na te denken over een klinkende naam en een logo voor onze zaak. Na lang nadenken kwamen we op de naam ‘Frit Uurtje’. Onze zaak opende in januari van dit jaar."

Vast cliënteel, ook via Take Away

"Onze frituur kent veel vaste klanten uit de buurt. Er komen veel bekende gezichten terug. Ook de klanten die bestellen via Take Away. Onze koeriers weten waar ze moeten zijn en wie de deur opent.

Onze specialiteit? Vers stoofvlees

Onze specialiteit is ons zelfgemaakt stoofvlees. Daar zijn veel mensen dol op en dat is altijd erg vers want snel uitverkocht.

Terras met picknicktafels

Nu we een terrasvergunning gekregen hebben van de stad Antwerpen, zorgen we er de komende weken voor dat ons terras vol komt te staan met picknicktafels.

Zelf hou ik me bezig met de bestellingen maar als het druk is in de zaak, spring ik bij. Ik denk dat we dagelijks tot maximum 50 kg frieten verkopen per dag. Onze drukste dagen zijn vrijdag en zondag. Dan wordt er niet gekookt en schuift iedereen rond de tafel om lekkere frietjes te eten.

Wie wordt de volgende ondernemer van de maand?

Ik at vroeger dikwijls bij Peeps Burgers&Fried chicken, een hamburgertent in de Kapelstraat waar ze de lekkerste chicken wings verkopen!"

Meer info

Frit-uurtje
Karel Meyvisstraat 1, 2660 Hoboken
Bestellen via Take Away

Alle dagen open van 16 tot 23 uur