Contacteer stad Antwerpen

zwart-wit foto van Tania Poppe

9 oktober - Lezing Tania Poppe 'Perfect'

In het kader van de '10-daagse van de Geestelijke Gezondheid' (1 tot 10 oktober) vertelt Tania Poppe ons alles over het thema perfectionisme.

Laat ons vooral de puntjes op de i zetten, de dingen écht goed doen, of beter, perfect.
We gaan de lat toch niet verlagen, nee, dat kan niet, want er wordt wel wat van ons verwacht. MOET MOET MOET is de drive in je leven. Gelukkig zijn, dat ben je als alles perfect is…

Jij kan er toch niets aan doen dat je overal ziet wat er niet klopt. Je legt jezelf erg veel op en dus horen anderen ook wel een tandje bij te steken. Jezelf graag zien, tja… dat is moeilijk. Je hebt het druk, maar dat is oké want dat hoort erbij. Iedereen doet dat toch, de benen van onder zijn lijf lopen… niet?

Herkenbaar? Dit is één van de meest voorkomende overlevingspatronen in onze maatschappij: perfectionisme

Vanuit haar persoonlijke verhaal vertelt Tania hoe het patroon haar leven binnensloop, hoe ze het van dichtbij leerde kennen én hoe ze het leerde doorgronden. Tania vertelt waar de oorsprong van dit patroon ligt en hoe het dwangmatig en sturend je leven kan bepalen. Maar ook: hoe jij er anders mee kan omgaan, en welke stappen je kan zetten om je ervan te bevrijden.

Verwacht je aan een avond met veel inleving, voorbeelden, heldere instappen en inzichten. Er is ook tijd voor vragen én antwoorden.

 

Praktisch

  • Waar? Kasteel Bouckenborgh
  • Wanneer? Woensdag 9 oktober om 20.15 uur
  • Ticket: 10 euro VVK, 2 euro kansentarief
  • LET OP: De dreef oprijden of parkeren aan Kasteel Bouckenborgh is niet toegestaan!

 

Tickets

Bestel via onderstaande blauwe knop jouw ticket.

Bestellen