Groepsfoto Speelkasteel

Activiteiten tijdens schoolvakanties

Je zoon of dochter hoeft zich tijdens schoolvakanties niet te vervelen, want er valt in Merksem van alles te beleven. 

Vakantieactiviteiten in Merksem

Speelkasteel

Tijdens alle schoolvakanties zijn kinderen van 3 tot 11 jaar van harte welkom in het Speelkasteel. Elke voormiddag van 10u tot 12u en namiddag van 14u tot 16u organiseren we toffe activiteiten waarin ze zich kunnen uitleven.

Ravotten, knutselen, verkleden, sporten… Er is voor elke speelvogel wat wils. Vooraf inschrijven is niet nodig. En het beste van al? Speelkasteel is helemaal gratis.

Goed om weten: we starten stipt om 10u en 14u. Dus kom op tijd. Op feest- en brugdagen is er geen Speelkasteel. Speelkasteel gaat door in kasteel Bouckenborgh. Ingang ter hoogte van Bredabaan 555 in Merksem.

De activiteiten van Speelkasteel worden begeleid door ervaren en enthousiaste animatoren.

​Speelpleinen

Zoekt u voor uw kind een toffe opvangplaats waar het zich tijdens de vakanties een hele dag lang kan amuseren? Dan kan u terecht bij de speelpleinen van Koraal vzw (speelplein Timboektoe en Den Horst  in Schoten) en Voluntas vzw (speelplein De Roetsj). U vindt alle info op de websites van de vzw's. 

Sportkampen

Ontdek het aanbod van de Antwerpse sportweken

Kras Jeugdwerk 

Kras Jeugdwerk verzorgt een aanbod in de vrije tijd voor kinderen, tieners en jongeren. Kras wil daarbij in de eerste plaats kinderen, tieners en jongeren bereiken die het moeilijker hebben om aan te sluiten bij wat er te beleven is in de stad.

Op de website vindt u informatie over de activiteiten die Kras Jeugdwerk organiseert in Merksem.   

Speelplekken in Merksem

Ontdek hier welke speelplekken er zijn in Merksem.

Vakantieactiviteiten buiten Merksem

Ook in andere districten van Antwerpen worden tal van vakantieactiviteiten voor je kroost georganiseerd. Ontdek het aanbod hier