Wijkbudget Merksemheide - Boerenkrijgplein
Boernkrijgplein - wijk Merksemheide
Wijkbudget 2018 - Merksemheide

Elke Merksemnaar kan via wijkbudgetten een project indienen. Jaarlijks komt er een andere wijk aan de beurt. Voor het jaar 2018 mogen de bewoners uit de wijk Merksemheide een project indienen.

Victor Govaerslaan - wijk Lambrechtshoeken
De Biezen
Heraanleg De Biezen

Het district Merksem legt in samenwerking met rio-link De Biezen opnieuw aan. De riolering in De Biezen is aan vervanging toe. Aansluitend worden de rijweg en het voetpad vernieuwd.

Beukenhofstraat
Heraanleg Beukenhofstraat

Het district Merksem legt in samenwerking met rio-link de Beukenhofstraat opnieuw aan. De riolering in de Beukenhofstraat is aan vervanging toe. Aansluitend worden de rijweg en het voetpad vernieuwd.

Heraanleg Kwadeveldenplein

Het Kwadeveldenplein in Merksem is een druk bezocht plein met verschillende mogelijkheden. Het districtsbestuur vond het belangrijk om dit plein eens grondig op te frissen. Daarom wordt het plein heraangelegd. De aannemer startte in november 2016 ...

Speel- en sportterrein Wijngaardberg
Heraanleg speel- en sportterrein Wijngaardberg

In 2018 legt het district Merksem het speel- en sportterrein aan de Wijngaardberg opnieuw aan. Daarom kregen de bewoners en gebruikers van het terrein van juli tot september 2016 de kans om hun ideeën en suggesties te geven. De ontwerpers ...

Speelterrein Krokusstraat
Heraanleg speelterrein Krokusstraat

In 2018 legt het district Merksem het speelterrein aan de Krokusstraat opnieuw aan. Bewoners en gebruikers van het terrein gaven hun mening en suggesties over de verschillende zones van het concept. De ontwerpers maakten een definitief ontwerp op.

Victor Govaerslaan
Wijkbudget 2017 - Lambrechtshoeken

Elke Merksemnaar kan via wijkbudgetten een project indienen. Jaarlijks komt er een andere wijk aan de beurt. Voor het jaar 2017 mogen de bewoners uit de wijk Lambrechtshoeken een project indienen.

Oud-Merksem