Ringtafel
De Ringtafel reist naar Merksem

Had u nog niet de kans de ringprojecten te ontdekken? Kom dan tot eind september een kijkje nemen naar de Ringtafel in het stadsloket Merksem. ...

Speelterrein Leiebos
Heraanleg speelterrein Leiebos

Het district Merksem legt het speelterrein aan het Leiebos opnieuw aan. In februari 2019 start de aannemer met de werken. In het late voorjaar kan er gespeeld worden in een avontuurlijk, natuurlijk speelterrein en op een nieuw petanqueterrein.

De Biezen
Heraanleg De Biezen

Aquafin legt De Biezen opnieuw aan in samenwerking met het district Merksem. De riolering in De Biezen is aan vervanging toe. Aansluitend worden de rijweg en het voetpad vernieuwd. De werken worden gepland vanaf 22 oktober 2018. De werken zullen ...

Beukenhofstraat
Heraanleg Beukenhofstraat

Het district Merksem legt in samenwerking met Aquafin de Beukenhofstraat opnieuw aan. De riolering in de Beukenhofstraat is aan vervanging toe. Aansluitend worden de rijweg en het voetpad vernieuwd.

Speel- en sportterrein Wijngaardberg
Heraanleg speel- en sportterrein Wijngaardberg

Het district Merksem legt het speel- en sportterrein aan de Wijngaardberg opnieuw aan. Midden september 2019 start de aannemer met de werken. Begin volgend jaar kan er gespeeld worden in een nieuw speelterrein en gevoetbald op het trapveld in kunstgras.