De ex-paracommando's heten je tijdens de Fortengordel welkom in Fort 6.
Kunst in het Steytelinckpark

Wilrijk is een kunstwerk rijker. In het Steytelinckpark staat 'Rough Crossings', een hedendaags kunstwerk van de hand van Koen De Decker.

Gilbert Van Nuffel met het boek 'Wilryck - Straten en pleinen' voor de Oosterveldlaan
Arbeiders lopen op de werf van de motelwijk 'Edencomplex'
Expo 58 gaf vorm aan de Neerlandwijk

De Wilrijkse Neerlandwijk viert een bijzondere verjaardag. Een groot deel van de wijk zag zestig jaar geleden het levenslicht, en daar heeft de Wereldtentoonstelling ...

Kristof Ledens, bewoner van de Valaarwijk
Leeslekker: voorlezen in de Wilrijkse bib

Niets zo leuk als luisteren naar een mooi, spannend of grappig verhaal. Het gebeurt elke week tijdens de 'Leeslekker'-voorleesmomenten in de Wilrijkse bib. Kinderen zijn er elke woensdagnamiddag en zaterdagvoormiddag welkom voor een mooi ...

Bibliotheek Bist

Bibliotheek Bist is de nieuwe districtsbibliotheek van Wilrijk. Ze bevindt zich in de rechtervleugel van het gemeenschapscentrum.

Lichtkranten Wilrijk

Het district beschikt over vier lichtkranten in het straatbeeld. Via de lichtkranten stuurt het district allerlei nuttige informatie uit.

Cultuurcentrum De Kern
Cultuurcentrum De Kern

De Kern is een theater- en concertzaal naast de Bist met een gevarieerd aanbod. U kan comedians aan het werk zien, auteurs horen voorlezen, concerten meepikken en u abonneren op het betere theater.