De gevel van het Huis van het Kind Wilrijk.
Huis van het Kind Wilrijk

Vanaf 15 december kan u in het Huis van het Kind Wilrijk terecht met al uw vragen over kinderen en jongeren grootbrengen. U kan er ook deelnemen aan activiteiten en tips uitwisselen met andere ouders.

Districtshuis Wilrijk

Uw district hecht veel belang aan klantvriendelijke dienstverlening. De districtswerking is dé toegangspoort tot stedelijke diensten zoals communicatie, jeugd, senioren, cultuur, sport, stedelijk wijkoverleg en openbaar domein.

Cultuurcentrum De Kern
Cultuurcentrum De Kern

De Kern is een theater- en concertzaal naast de Bist met een gevarieerd aanbod. U kan comedians aan het werk zien, auteurs horen voorlezen, concerten meepikken en u abonneren op het betere theater.

Overzichtsbeeld van zwembad Ieperman
Toelage voor Wilrijkse wijkkrantjes en -websites

Wilrijkse bewonersgroepen - grote of kleine - kunnen een wijkkrantje uitgeven of een website ontwikkelen om de inwoners van de straat of wijk te informeren. Weetjes over de wijk, informatie over activiteiten of contactgegevens van de bewonersgro...

Dienstencentrum Romanza
Dienstencentrum Romanza

Lekker eten, boeiende activiteiten en cursussen, wellness, handige thuisdiensten (van poetshulp en huishoudhulp tot thuisverpleging) en nog veel meer. In het dienstencentrum in uw buurt vindt u het allemaal.

Woonzorgcentrum Huize Bloemenveld
Woonzorgcentrum Huize Bloemenveld

In de 17 woonzorgcentra van Zorgbedrijf Antwerpen kunt u kiezen uit verschillende opties: enkel overdag komen, tijdelijk bij ons verblijven of in het woonzorgcentrum komen wonen. In een kamer die u naar uw eigen wensen inricht of in een zorgfla ...