stad Antwerpen

Bommeke! in de Wezenberg

Op 15 en 16 december kan u 24 uur lang komen bommekes springen en deelnemen aan knotsgekke activiteiten in de Wezenberg. Wie deelneemt aan dit openingsfeest, steunt Special Olympics in het teken van de Warmste Week. 

De Wezenberg is na 9 maanden van renovatie opnieuw open en dat is meteen dé reden voor een knaller van een openingsfeest. Iedereen kan 24 uur lang bommekes komen springen en deelnemen aan klotsgekke activiteiten.

Bommeke!

Het Olympisch zwembad staat gekend als een sportbad waar (top)sport, rust en flink wat baantjes (leren) trekken centraal staan. Dat blijft het ook, op één weekend na, dat van 'Bommeke!', het openingsfeest. 

Bommeke?

Iedereen kent het fenomeen 'bommeke springen' als verlossend, knotsgek, lawaaierig, liters water opspattend en bovenal hilarisch ploffen in het water. 't Is makkelijk én plezant. Dé perfecte rode draad doorheen het openingsweekend.

Onder het mom 'we doen eens zot in de Wezenberg!' roepen we iedereen op om een bommeke te komen springen want Sporting A draagt voor elk bommeke bij aan het goede doe'Special Olympics' en dat in het teken van de Warmste Week.

Hoort u de sirene loeien? Spring dan uw beste bommeke!

24 uur puur plezier voor jong en oud

U leest het goed. Tijdens Bommeke kan u 24 uur lang komen zwemmen, relaxen in in- en outdoor jacuzzi's, mocktails proeven, aquasporten uittesten en fuiven tot een kot in de nacht. 

Er is voor ieder wat wils.

6 reacties op dit artikel:
Jouw avatar
taniat

Hoe kan ik hier voor inschrijvingen? Groetjes

Jouw avatar
marleen.jespers@stad.antwerpen.be

Hallo Taniat, Je hoeft niet in te schrijven, behalve voor de waterestafetten Just Relay op zaterdag. Dat doe je via www.justrelay.be. Hopelijk tot dan! groetjes SportingA

Jouw avatar
KarenFremault1

Kinderen: "Ben je al een straffe zwemmer" -> moet een kind dit kunnen aantonen door zwembrevet mee te nemen?

Jouw avatar
marleen.jespers@stad.antwerpen.be

Hallo Karen, een brevet is niet nodig. De redders en begeleiders van de aquasports maken de inschatting. Kom af! Het wordt legendarisch voor jong en oud. groetjes, SportingA

Jouw avatar
raoulcluytens

Nog een extra DJ nodig? Ik wil ook wel een bijdrage doen voor de warmste week!

Jouw avatar
Jef23

Prachtig initiatief. Wij hebben ons goed geamuseerd!