stad Antwerpen
Oliver Naesen wint het BK wielrennen 2017 in Antwerpen Golazo Sports

't Is koers: kom kijken naar de BinckBank Tour

Na de Tour de France verhuist het peloton weer naar België en Nederland voor de BinckBank Tour. Op woensdag 15 augustus komt de derde rit van deze 7-daagse rittenkoers aan in Antwerpen. Kom naar de aankomstzone op de Desguinlei en geniet van een gezellige koersdag in 't stad.

Topkoers

Van 13 tot en met 19 augustus is het opnieuw koers met de BinckBank Tour! Deze 7-daagse rittenkoers door België en Nederland maakt deel uit van de UCI World Tour en bundelt de beste parcours van de voorjaarsklassiekers. Aan de start staan heel wat (intern)nationale toprenners zoals kersvers Europees kampioen tijdrijden Campenaerts, Belgisch kampioen Lampaert, Stuyven, Wellens, Naesen, Terpstra en topsprinters Kittel, Groenewegen, Ewan en vele anderen. Dat belooft dus vuurwerk!

Aankomst in Antwerpen

Op woensdag 15 augustus brengt de derde rit de renners van Aalter naar Antwerpen. De aankomst ligt net als die van het BK wielrennen 2017 op de Singel ter hoogte van Pidpa. Daar ziet u de renners maar liefst drie keer passeren, want naast de aankomst vinden er ook nog twee kleine plaatselijke ronden plaats langs districten Wilrijk en Antwerpen. In de aankomstzone kan u de koers live volgen op groot scherm en geniet u van heel wat animatie. De rennersbussen zullen die dag ook aan de aankomst staan. Ideaal voor wie altijd al eens een rennersbus van dichtbij wilde zien!

  Hoe kom ik best naar de aankomstzone?

  Klik op deze link en bekijk de bereikbaarheidsinfo en de verkeersmaatregelen die worden genomen in functie van deze wedstrijd.

  Meer info

  Praktisch

  Plaatselijk parcours in Antwerpen van de derde rit van de BinckBank Tour Google Maps
  Reacties:
  Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg er zelf één toe!