stad Antwerpen
Lopers kiezen hun favoriete loopparcours aan het startbord Tom Cornille

Loopparcours & atletiekpistes

Zowel de beginnende als de geoefende lopers vinden in Antwerpen hun gading op aantrekkelijke parcours, uitdagende verbindingsroutes en de stedelijke atletiekpistes. Bovendien krijgt u op de looppunten nog extra faciliteiten.

2
3
2
7
11
2
9
3
2
5
Leaflet | Esri, NAVTEQ, DeLorme, Stad Antwerpen

Loopparcours

In elk district ligt er momenteel minstens één bewegwijzerd loopparcours van verschillende afstand en ondergrond. U vindt ze allemaal op bovenstaand stadsplan. Hieronder klikt u nog eens door naar de praktische info van elk loopparcours:

Loopverbindingsroutes

Wie graag meerdere loopparcours aan elkaar knoopt voor een langere looptocht, kan de loopverbindingsroutes van Sporting A eens proberen. Op bovenstaand stadsplan vindt u een aantal leuke verbindingsroutes tussen bepaalde loopparcours.

Stedelijke atletiekpistes

Hieronder vindt u de zes stedelijke atletiekpistes, waar u op bepaalde momenten gratis gebruik van kan maken. Ideaal voor de beginnende loper. 

Verwante info:

Andere loopparcours in Vlaanderen

Zin gekregen om ook loopparcours buiten de grenzen van de stad te verkennen? Bloso heeft een mooie opsomming gemaakt van alle loopparcours per provincie op deze website.