Zo beleefde u de start van de Ronde in onze stad

Op zondag 2 april startte de Ronde van Vlaanderen voor de eerste keer in Antwerpen. Onder een stralende zon kwam u massaal mee genieten van een hele dag vol wielerspektakel. Bekijk het filmpje en beleef de start van Vlaanderens Mooiste nog eens opnieuw.

Sporthal Luisbekelaar Borgerhout
Boek online een Antwerpse sporthal

Bent u op zoek naar een vrij sportveld om een uur (of langer) te komen sporten? Dan kan u nu online bekijken welke velden er vrij zijn, en meteen reserveren en betalen.

Een jongen probeert zo ver mogelijk te springen.
Kom gratis sporten in Te Boelaarpark

Te Boelaarpark is één van de pop-up-pleintjes waar u deze zomer (van 18/4 tot 30/6) gratis kan komen sporten. U vindt hier het programma terug. De activiteiten ...

Redder (mei-september)

Antwerpenaars hebben iets met water. Ze willen heerlijk relaxen en sporten in de stedelijke zwembaden. Die moeten dus proper en veilig zijn. Daarom zoeken ...

Kinderen tijdens de Olympische Kleuterspelen in het aanbod van de Antwerpse Sportweken

Doel 2: Loopfietsen

Leer uw kind fietsen aan de hand van vijf doelen. Deze instructievideo loodst u door de basisoefening van doel 2: loopfietsen.

Doel 4: Stoppen en afstappen

Leer uw kind fietsen aan de hand van vijf doelen. Deze instructievideo loodst u door de basisoefening van doel 4: stoppen en afstappen.