Voetballers en scheidsrechter in actie op een indoor kunstgrasveld tijdens Soccer Trophy 2018

Afscheid nemen aan de Schelde

Op de Scheldekaaien kunnen families afscheid nemen van hun dierbaren die de Schelde als laatste rustplaats kozen. Via een biologisch afbreekbare zee-urne wordt de as van de overledene toevertrouwd aan de rivier.

Voorleesweek in de Antwerpse bibs

Van 16 tot en met 24 november is het weer Voorleesweek in heel Vlaanderen. Ook de bibliotheken in Antwerpen doen mee. Voorlezen heeft veel positieve effecten op de ontwikkeling van je kind. Dus lees regelmatig voor, al is het maar 5 minuten per dag.

Sinterklaas meert aan in Antwerpen

Op 16 november is het weer zover: de stoomboot meert aan in Antwerpen. De Sint stapt aan wal aan het MAS rond 14 uur. Wij mochten al even bellen met de Heilige Man.

Sinterklaas begroet de aanwezige kinderen.
Wat te doen dit weekend in Antwerpen?

Verwelkom de stoomboot van Sinterklaas. Bezoek het kunstfestival 'Spiegels van de Ziel' van Tutti Fratelli. Pik een verhaal mee op de Voorleesweek of het Strip- en Boekenplein. In Hoboken en Ekeren kan u meelopen door de natuur.

Round3
Boks! Round 3 in Antwerpen

Thaiboks, taekwondo, boks, Mixed Martial Arts (MMA), kickboks, muay thai, full contact karate, krav maga, savate en sandaIs,... Vechtsport in al haar ...

Expo Stephan Vanfleteren in het Fotomuseum

‘Present’ is de eerste grote overzichtstentoonstelling van fotograaf Stephan Vanfleteren. Hij is vooral bekend om zijn zwart-witportretten. In deze reportage vertelt hij over de expo, waar iconische beelden en onbekende parels een ...

Vers geplakt, een poëziereeks op ATV met stadsdichter Maud Vanhauwaert
Inbreker probeert deur te openen met koevoet