Tom Cornille

Nieuws

Wegenwerken in Antwerpen

Hier vindt u een overzicht van de belangrijkste wegenwerken in Antwerpen. Dit weekend vinden werken plaats op de E19 aan de Craeybeckxtunnel in Wilrijk richting Brussel. Meer info over alle wegenwerken vindt u op de website Slim naar Antwerpen.

Smartphone
Vergroot uw digitale kennis tijdens de Digitale Week

Het is weer zover, van 19 oktober tot en met 4 november loopt de 13de editie van de Digitale Week. Honderden lokale organisaties organiseren activiteiten om uw digitale vaardigheden bij te schaven. Wij zetten graag enkele hoogtepunten op een rijtje.

Wat te doen dit weekend in Antwerpen?

De Smaakmeesters laten u watertanden. Diamantmuseum DIVA verleidt met een wonderlijke expo. Luister naar tangomuziek op een orgel. Volg in de Lotto Arena de tennisbal op de European Open, het grootste tennistoernooi van België.

Kinderen op zebrapad
Wordt u ook een maat op straat?

Het verkeer zou veel aangenamer zijn als iedereen hoffelijk is tegen elkaar. Daarom lanceert Politie Antwerpen de Maat op straat-actie. Samen met 108 Antwerpse scholen zoeken ze zoveel mogelijk maten op straat. Lees hier hoe u er ook ...

Citaat op Straat
Samen genieten van gezellige Boekstart-hoekjes in de Antwerpse bibliotheken
Warmathon Antwerpen
Schrijf u in voor de Warmathon in Antwerpen

Schrijf u in voor de Warmathon en maak van Antwerpen de warmste stad van Vlaanderen. Op vrijdag 21 december kan u op Linkeroever mee lopen, stappen of joggen voor het goede doel dat u zelf kiest.