Sigrid Spinnox

Info

Stormschade? Gebruik het formulier of bel 03 338 13 38.

Doe niet-dringende (geen gevaar/geen gewonden) meldingen via het online stormformulier van de brandweer of bel naar 03 338 13 38. Zo kan de telefoonlijn 112 vrij blijven voor de meest dringende oproepen.

Start

Nieuws

Yves Ngabu in de boksring
Rommelmarkt brocante
Park
Beurs over secundair onderwijs, voor leerlingen en ouders

Zaterdag 20 januari zijn ouders en leerlingen van het zesde leerjaar welkom op de Interessebeurs. In de parkloods van Spoor Noord maakt u kennis met twintig secundaire stedelijke scholen. Er is keuze uit 140 studierichtingen en 5 interessegebieden

Ai Weiwei stelt zijn foto's tentoon in het FotoMuseum

In het FotoMuseum kan u een solotentoonstelling bezichtigen van kunstenaar Ai Weiwei. Deze Chinese activist groeide uit tot een van 's werelds belangrijkste kunstenaars. In zijn werk klaagt Ai Weiwei misstanden aan, vaak met een gevoel voor ironie.

Districtshuis Borgerhout, Moorkensplein 1, 2140 borgerhout

Belgunique: koop en steun lokale creatievelingen

'Belgunique' is een onlineplatform voor ateliers uit het hele land. Als u er iets koopt, steunt u lokale creatieve ondernemers. In Berchem opende het platform ook een winkel met handgemaakte producten. Onze videoreporter Sam ging langs.

Proef de lekkerste gebakjes tijdens de Pateekes Week

De Antwerp Pateekes Week zet de patissiers, koffiehuizen en tearooms in de kijker van 2 tot en met 11 februari. U kan nu al een pateekespas kopen bij een van de deelnemende zaken. Die kost 10 euro en bevat 10 bonnetjes die u voor allerhande ...

Organiseert u een speelstraat in de paasvakantie?

Wil u dat de kinderen uit uw straat eens veilig op straat kunnen spelen? Organiseer dan een korte of lange speelstraat met spelmateriaal en subsidie van Stadsmakers. Terwijl de kinderen spelen kan u gezellig babbelen met de buren.

kruispunt Sint Bernardsesteenweg-Schoonselhoflei