Gianni Camilleri

Nieuws

Staking vrijdag 14 december

Vrijdag 14 december sluit de vakbond ACOD zich aan bij de nationale actiedag. Wil u weten of er hinder is in de stedelijke dienstverlening? Bel dan de dag zelf naar de stedelijke dienst of locatie, of het stedelijk contactcenter: 03 22 11 333.

Twee acteurs uit Over water in de Antwerpse haven

Cadeaus in toeristisch infopunt in Centraal Station

Passeert u het Centraal Station? Kijk eens binnen in het vernieuwde toeristische infopunt. U bent er welkom voor toeristische tips of een stadsplan. Of koop er een leuk souvenir, zoals een Antwerpse koffiemok, een sleutelhanger of streekproducten.

Advies over energiegebruik
Muzikaal ensemble InAlto
Hartverwarmend kerstconcert in AMUZ

Laat u verwarmen tijdens een kerstconcert in het prachtige decor van AMUZ, in de vroegere Sint-Augustinuskerk. Sopraan Alice Foccroulle laat zich begeleiden door het ensemble InAlto, onder leiding van cornettist Lambert Colson.

Wordt u ook een local voor Ask Antwerp?

Bent u een Antwerpenaar en trots op uw stad? Deelt u graag uw tips en favoriete adressen met anderen? Word dan ‘local’ voor Ask Antwerp. Dankzij deze app kan u chatten met bezoekers en hen zo verder helpen. Stadsreporter Aida testte het uit.

Twee vuilnismannen die afvalcontainers komen ophalen
Bestel tijdig uw afvalstickers voor 2019

Biedt u uw restafval, pmd of bedrijfsafval (vergelijkbaar met huishoudelijk afval) in containers aan? Dan kleeft u een afvalsticker op uw container. Bestel nu uw afvalstickers voor 2019.