Contacteer stad Antwerpen

Lentepoets in Hoboken

Wil je jouw straat proper maken? En vind je het leuker om dat samen te doen met je buren? Schrijf jullie dan in voor de Lentepoets. 

Lentepoets

Wat is de Lentepoets?

De Lentepoets is een grootschalige poetsactie waarbij Hobokenaren samen met hun buren de straat of buurt proper maken. Stoepen worden geveegd, afval wordt verzameld, banken worden gepoetst, onkruid gewied enzovoort.

De Lentepoets vindt dit jaar plaats op zaterdag 27 april 2024 tussen 10 en 12 uur. 

Samen aan een aangename buurt werken is leuk. Bovendien krijgt elk deelnemend gezin achteraf bloemetjes om hen te bedanken voor de inzet om mee van Hoboken een proper en warm district te maken. Die kunnen op een bepaald tijdstip afgehaald worden op het verdeelpunt in het Sorghvliedtpark.

Had je graag meegedaan? Vul samen met minstens 5 buren het onderstaande formulier in en laad het op via het eloket. Inschrijven kan tot en met 5 april 2024.

Zocht je een formuliertje om bij je buren in de brievenbus te steken? Download dan hieronder de printvriendelijke Lentepoetsflyer.

Heb je minder dan 150 stuks nodig? De medewerkers van Stadsmakers printen ze graag voor je af en leggen ze klaar om op te halen in het districtshuis. Stuur hiervoor je vraag met het juiste aantal flyers naar stadsmakers.hoboken@antwerpen.be.

Meer info

Stadsmakers Hoboken
tel. 03 338 30 19
stadsmakers.hoboken@antwerpen.be