Contacteer stad Antwerpen

Huis van het Kind Ekeren

Ken je het Huis van het Kind Ekeren al? Je kan er terecht met al je vragen over opvoeding. Je krijgt er niet alleen advies. Je kan er ook spelen met je kind, ouders ontmoeten en deelnemen aan leuke workshops.

De gevel va het Huis van het Kind Ekeren.

Opvoedingsadvies op maat

Wil je goed voorbereid zijn op je zwangerschap? Heb je een vraag over de ontwikkeling van je peuter of kleuter? Of doet je tiener het wat minder op school? Kom naar één van de spreekuren. Een expert luistert en geeft je gericht advies.

Een Huis van het Kind helpt je ook met vragen over het Groeipakket.

Spelen en ontmoeten

Kom samen met je kind spelen in een aangename en veilige omgeving. Er is speelgoed en ruimte om te rollen, kruipen, lopen … Je kind leert er samen met andere kinderen spelen. Het is een goede voorbereiding op de kleuterschool. Jij praat ondertussen met ouders uit de buurt en enkele medewerkers.

Iedereen is welkom tijdens een spel- en ontmoetingsmoment: ouders, grootouders, andere opvoeders… Ook als je zwanger bent, ben je welkom.

Leuke workshops

Een Huis van het Kind organiseert workshops over verschillende thema’s. Je kan ook deelnemen aan groepsactiviteiten. Zo leer je andere mama’s en papa’s kennen. 

Waar?

Huis van het Kind Ekeren
Moretuslei 64
2180 Ekeren

huisvanhetkind.ekeren@antwerpen.be
www.huisvanhetkindantwerpen.be