Contacteer stad Antwerpen

Ontleen onze mascottes Antwan en Antwanette voor jouw sportevenement

Organiseer je een leuk sportevenement voor kinderen en wil je graag nog iets extra doen? Ontleen dan onze mascottes Antwan en Antwanette. Ze zijn een groot succes bij kinderen en zijn dus ideaal om in te zetten. Wie zijn de mascottes juist en hoe kan je ze ontlenen? Alle info vind je terug op deze pagina. 

Sporting A mascottes Antwan en Antwanette

Wie zijn Antwan en Antwanette? 

Kinderen zijn meer dan ooit een belangrijke doelgroep binnen het beleid van Sporting A. 

Om de kinderen rechtstreeks te bereiken en onze boodschap tot bij hen te brengen zijn er twee mascottes ontwikkeld: Antwan en Antwanette. Zowel via on- als offlinekanalen willen we Antwan en Antwanette tot in de leefwereld van de kinderen (tot 12 jaar) brengen: op school, in de sportclub, op pleintjes, tijdens sportkampen, …

Om Antwan en Antwanette nog meer tot leven te wekken en niet alleen op papier of digitaal in te zetten, hebben we ook superleuke mascottepakken laten maken. De pakken kunnen ontleend worden via de uitleendienst van Sporting A. 

De mascottepakken mogen enkel ontleend worden door sportclubs, organisatoren van sportevenementen en medewerkers van Sporting A voor gebruik bij activiteiten van Sporting A. De mascottes zijn specifiek bedoeld voor sportactiviteiten voor kinderen tot en met 12 jaar. Voor andere ativiteiten mogen ze dus niet ingezet worden. 

Hoe kan je de mascottepakken ontlenen?

Alle informatie over hoe je de mascottepakken kan uitlenen is terug te vinden in dit document.

Sporting A mascottes Antwan en Antwanette
Sporting A mascottes Antwan en Antwanette

Dit artikel is gedeeld door