Coworking en makerspaces

Je bent freelancer of zelfstandige en je hebt geen zin om altijd thuis te werken. Je zoekt een betaalbare plek waar andere ondernemers ook flexibele kantoorruimte huren en waar je ook kan netwerken of vergaderen. Dan is coworking jouw formule.

Coworkingpaces bieden ook de mogelijkheid aan om jouw maatschappelijke zetel of vestiging bij hen te installeren. In onderstaande lijst wordt deze dienstverlening aangeduid met dit icoon .

Een makerspace is een creatieve plek waar je (z)onder begeleiding gebruik kan maken van machines en oude technieken maar ook van de allernieuwste technologieën. Je kan er jouw ontwerp testen, een prototype maken, nieuwe fabricageprocessen ontwikkelen of een eerste oplage produceren. Soms is een makerspace ook een hackerspace; een locatie waar gelijkgestemden samenwerken aan projecten.

Coworking en makerspaces in Antwerpen

.CO-working Hoboken

Een plek waar ook anderen werken en tussendoor een koffie drinken, een grapje maken en zuurstof tanken.
Je vindt een plekje met veel daglicht aan de lange tafel, of dicht bij het terras, of je ploft lekker met je laptop in het salon.

Acospace

Acospace staat voor Antwerp Coworking & Office SharingSpace. Acospace biedt zowel flex als fixed solutions aan. De ene dag met anderen aan dezelfde tafel werken, de andere dag liever wat meer privacy, binnen een paar maanden toch de behoefte aan een vast kantoor? Alles is mogelijk.

Antwerp Business House

Antwerp Business House is een vijfsterrenhotel voor bedrijven. Onze kantoren bevinden zich in de historische patriciërswoning “De Cleyne Halve Maene”, in het oude stadscentrum van Antwerpen. Heeft u geen behoefte aan een permanent kantoor, dan kunnen wij u een adres en dienstverlening bieden voor uw Antwerpse vestiging. Desgewenst begeleiden wij u bij de oprichting met juridische, sociale wetgeving en fiscaliteit, alsmede personeelsadministratie.

Antwerp Business Suites

Antwerp Business Suites (ABS) biedt de mogelijkheid een werkplek te huren voltijds, halftijds of via een flex kantoor (drop-in). De kantoren met een oppervlakte van 700m² werden recent volledig herbouwd en omgevormd tot moderne, up-to-date bedrijfsruimten.

Atelier De Bie

Deelatelier met 360 m² aan werkruimte als ideale plek voor creatieve makers en kunstenaars om er hun atelier in onder te brengen (lassers, schrijnwerkers, fietsenmakers, juwelenontwerpers). Daarnaast kunnen ook kunstenaars en kantoorjobs er terecht.  Boven is een kantoorruimte voor een 8-tal mensen. 

Atelier Spil

Deelatelier met koffiebar voor creatieve makers.  

BAAS BURO

BAAS BURO is een coworking space van BAAS, gelegen op de hoogste verdieping van Kavka. BAAS is een project voor jonge ondernemers dat ondersteuning en begeleiding biedt aan starters tussen 18 en 30 jaar. Bij BAAS BURO vind je een oase van creativiteit, inspiratie en ondersteuning wanneer je je eerste stappen wil zetten in het ondernemerschap. BAAS BURO wil een netwerk zijn van jongeren met goesting. "Het draait er niet om wie de grootste is, maar hoe we jou kunnen helpen groeien als ondernemer".

Bar Leon  

De coworking van Bar Leon bevindt zich op de tweede verdieping, is 24/7 toegankelijk en biedt plaats aan vier mensen die een vaste plaats huren. Bar Leon is dus geen inloop werkplek waar je per dag of per week terecht kan. Je huurt een eigen desk. De ruimte kan afgesloten worden en beschikt over een goed set speakers, spotify, printer & internet. De huur is incl. koffie & thee.

Benelux Businesscenter

Benelux Businesscenter biedt co-workingspaces aan in de rand van de stad.

BlueChem

BlueChem is de incubator voor duurzame chemie. Wij bieden labo's, kantoren, flexibele (coworking) plekken en vergaderzalen aan jonge starters en groeiende bedrijven. Wij zorgen ook voor aangepaste ondersteuning en adviesverlening op maat.

BorgerHub

Als (startende) ondernemer op zoek naar een plek met een ziel om uw droom te verwezenlijken? Of op zoek naar een mooie ruimte voor een lezing, workshop of vergadering? BorgerHub is een oase van rust en schoonheid op de drukke Turnhoutsebaan met verschillende multifunctionele ruimtes. BorgerHub draait om mensen en hun verlangen om iets op te bouwen en elkaar te inspireren in een positieve en creatieve omgeving.

Brain Embassy

Deze coworking ruimte ligt vlakbij het vernieuwde Operaplein, aan het begin van de Meir. Dat is op wandelafstand van het Centraal Station en de bussen op de Rooseveltplaats. Ook vele tramlijnen hebben hier een halte. Bij Brain Embassy kan je werken vanuit een hangmat, aan de bar of samen met andere ondernemers aan een grote tafel. Je kan verder kiezen tussen een bedrijfsunit, de gemeenschappelijke ruimte, een vergaderzaal of een privékantoor. 

C-Hive

C-Hive is een humane werkplek waar zowel kleine als grote bedrijven hun kantoor houden. Een plek waar mensen kunnen samenwerken, van elkaar kunnen leren en waar ook ruimte is voor ontspanning. 

  • Coworking C-Hive, Mechelsesteenweg 180 - 2018 Antwerpen
  • 03 820 82 82 

Cloud House

Met bestuurders uit een tech achtergrond, kan je de meest innovatieve features verwachten. Coworking in the Cloud House is dan ook kizen ovor comfort. Ideaal voor de innovatieve ondernemer en zijn medewerkers. Dit alles in hartje Antwerpen, zo dicht bij het Centraal Station dat je er bijna binnenwandelt. 

Condo

Condo is een co-working voor creatives en biedt een netwerk aan van creatieve professionals. Deze locatie ligt in het noorden van Antwerpen. Condo's visie is ecologisch en duurzaam.

De Winkelhaak | House of C  

De winkelhaak, vlak bij het station Antwerpen-Centraal, is een verzamelgebouw voor creatief ondernemerschap en biedt coworking op maat van starters tot en met ambitieuze groeibedrijven. Naast kantoren, vergaderzalen en diensten voor innovatieve ondernemers vindt u er ook een eigenwijze designgalerij, een unieke evenementenruimte en Bar d'office, de beste koffiebar van heel Antwerpen.

De Koekenfabriek

De Koekenfabriek is een gedeelde werkruimte in het hartje van Merksem. Freelancers, zelfstandigen en kleine ondernemingen vinden hier een plek om rustig te werken, elkaar te ontmoeten en klanten te ontvangen in een inspirerende omgeving.

De Wolkammerij

De Wolkammerij is een bedrijvencentrum voor ondernemers in de bouwsector. Het huisvest ruim 45 ondernemers en creatieve makers in 3 hallen van een voormalig kantoorgebouw (1950) van Umicore. Je kan er terecht voor kantoren, industriële hallen en ateliers. Daarnaast  zijn er enkele co-workingplaatsen Het gebruik van de ruime parking is gratis. Ook zijn er 2 vergaderruimtes beschikbaar op uurbasis.

Deskalot

Deskalot is een online kantoorplatform. Je krijgt er de mogelijkheid om je aanbod van flexibele werkplekken in Antwerpen kenbaar te maken wanneer je bv. plaats in je kantoor overhebt, een kamer op overschot hebt die je kan verhuren (zoals Airbnb) of wanneer jouw kmo nog lege ruimtes heeft om te vergaderen of te werken. Bij Deskalot kan je deze plekken aanbieden, maar anderzijds vind je er ook flexibele werkplekken in Antwerpen. Zonder vast contract, een bureau of ruimte on-demand.

DOTS Coworking

DOTS is een workspace in Antwerpen waar freelancers en starters 24/24 en 7/7 terecht kunnen om te werken, onderling te connecteren, gasten te ontvangen en events te organiseren. Het huren van vergaderzalen kan zonder abonnement voor de coworkingspace. Spring gerust eens binnen!

Dunden

Pal in de Botanische tuin van Antwerpen vind je Dunden, een innovatiehub met een sterke focus op communitywerking. Start-ups, scale-ups en techbedrijven, die werken rond gezondheidszorg, funding en social impact, werken hier aan hun verdere groei en internationalisering. Naast private kantoren & een coworking space, vind je hier ook heel wat eventruimtes. 

FabLab+

FabLab+ is een creatieve werkplaats voor niet-commercieel gebruik. In FabLab+ kan u al uw creatieve ideeën komen uitwerken. Een greep uit het aanbod: 3D printen en scannen, lasersnijden, frezen met CNC-machines, werken met een robot...

Friday Cowork

Deze coworking is uitgerust met meetingrooms, te huur per dagdeel. Als lid van de community kan je hier klanten ontvangen. Friday Cowork staat voor flexibiliteit: denk maandelijks opzegbare abonnementen en half day cowork pasjes. Reserveer & betaal jouw plekje bij Friday Cowork:

Greenhouse Antwerp

Greenhouse Antwerp is een warme werkomgeving voor iedereen die behoefte heeft aan flexibel werken. Een werkplek voor 1 dag of meerdere dagen? Tijdens de week of in het weekend? Een plekje in de coworking of een eigen privékantoor?  Greenhouse geeft jou de vrijheid om te kiezen. Wat je ook kiest, Greenhouse zorgt er voor dat jij in no time opgestart bent én neemt alle bijkomende zorgen voor haar rekening. Wij bezorgen je niet enkel een bureau en een comfortabele stoel, maar ook alle faciliteiten die nodig zijn voor een productieve werkdag. Denk maar aan koffie, een printer, lockers, toegang tot meeting rooms, phonebooths & een behulpzame Hospitality Assistant bij wie je te allen tijde terecht kan.

Howdy Antwerp

Sustainable en low waste coworkingspace op een boogscheut van het station van Berchem.

Humgy Central

Midden in de bruisende Stadsfeestzaal heeft Humgy een ware oase van rust gecreëerd. Hier draait alles om werkplekken die aanvoelen als een tweede thuis voor ondernemers. Ze kunnen niet alleen in alle productiviteit aan de slag, maar ook nog eens hun netwerk laten groeien tijdens de community events.
Humgy ruimtes zijn zo ontworpen om je meest productieve zelf te kunnen zijn. Bye afleidingen, hallo voltooide taken! Bij Humgy kun je echt de daad bij het woord voegen en dingen gedaan krijgen.

Humgy South

Tussenin de nieuw aangelegde kaaien en het Park Zuid bevindt zich Humgy South. Hier draait alles om werkplekken die aanvoelen als een tweede thuis voor ondernemers. Ze kunnen niet alleen in alle productiviteit aan de slag, maar ook nog eens hun netwerk laten groeien tijdens de community events. Humgy ruimtes zijn zo ontworpen om je meest productieve zelf te kunnen zijn. Bye afleidingen, hallo voltooide taken! Bij Humgy kun je echt de daad bij het woord voegen en dingen gedaan krijgen.

Hutspot

Hutspot is de naam voor de twee verdiepingen en vijf ruimtes boven bruin café Rood Wit. De beste ideeën ontstaan op café - je kan er boven meteen mee aan de slag.

Kornél

Co-worken met je collega's op een ander? Dat kan in Kornél! Met goeie koffie, heerlijk gebak en een gezonde lunch ben je hier een hele dag productief. Hoe werkt het juist? Onze co-working is gratis en reserveren is niet nodig. We vragen enkel om te consumeren van de bar. We hebben twee aparte ruimtes voor wie wat meer privé wil werken of een videocall moet doen. Overleggen met een groep kan aan onze lange tafels. 

Level Nine

Level Nine werd gecreëerd door ondernemers voor ondernemers. Gelegen in een inspirerende buurt waar ideeën ontstaan, bedrijven starten en relaties opbloeien.

Een plek, midden in het centrum van de stad, waar je tijdens je pauze kunt genieten van een goede kop koffie, gezonde lunch en waar je met een supersnelle en beveiligde internetverbinding snel en efficiënt kunt werken. Wakker je ondernemende geest aan met het enthousiasme van de andere professionals die je zult ontmoeten in deze creatieve, sociale hub.

Level Nine bevindt zich vlakbij de belangrijkste begin- en eindhaltes van bussen en trams én op wandelafstand van het Centraal Station. Op de 9de verdieping van de President Building kan u genieten van een panoramisch uitzicht over de stad.

LODGE.co

LODGE.co is een coworkingspace vlakbij Antwerpen-Centraal. U combineert er de ongedwongen sfeer van thuis met de faciliteiten en service van een bedrijfsomgeving zoals supersnel internet en lekkere catering. Er zijn verschillende formules mogelijk zodat elke professional er een flexdesk, kantoor of meetingroom vindt op zijn of haar maat.

M127

M 127 is the place to be voor impact ondernemers. Je kan er zoveel meer doen dan werken of vergaderen. Ze bieden een hechte community van baanbrekende bedrijven, inspirerende events in een warme omgeving.

MCA Labs

MCA LABS is een onderdeel van de MCA “doe” campus en community waar business, technologie en kennis worden gekoppeld om de maritieme industrie te versterken en te ontwikkelen. Variërend van grotere ondernemingen tot de kleinste start-ups, onderwijs- en onderzoeksinstellingen. Iedereen vindt er zijn plek en werkt samen aan de maritieme industrie van morgen.

Daarnaast bieden ze ook gewoon een gezellige coworking space en meeting center. Alles wordt voor jou geregeld zodat jij je kan focussen op je werk. Even ontspannen doe je in één van onze gezellige salons, tijdens een spelletje pool of buiten aan het bruisende Antwerpen Zuid.

MeetDistrict The Link

MeetDistrict biedt bedrijven en ondernemers een werk-/ontmoetingsplek met de focus voornamelijk op een gezonde werkomgeving. In de gedeelde CoWork-zone is er het Silent en Loud District waar in stilte kan worden gewerkt of waar best videocalls plaatsvinden. In de MeetBoxes kan discreet vergaderd worden met collega's of kan bezoek ontvangen worden. De Pitch Arena is bedoeld voor presentaties en in de Education Room kunnen opleidingen gegeven worden. Een inspirerende werkomgeving met oog voor detail en comfort waar naast de flexibele werkplekken (CoWork-zone) ook Private Offices zorgen voor synergie.

Morpho vzw (vroeger AAIR)

Morpho vzw is een kunstenaarsgerichte organisatie en biedt tijd, ruimte en mobiliteit aan vanuit de ambitie duurzaam bij te dragen aan de ontwikkeling van de artistieke praktijk van kunstenaars. Morpho vzw beheert 15 ateliergebouwen in Antwerpen en verhuurt betaalbare werkruimte aan bijna 200 kunstenaars en creatieve ondernemers.

Multiburo / Le Spot

Kantoren, coworking en vergaderzalen in Antwerpen, op 20 meter van het Centraal Station. Dit gebouw ligt in het hartje van een beveiligde wijk in volle ontwikkeling. Ons vastgoedaanbod stelt standingvolle ingerichte burelen voor vanaf 14 m² met een buitengewoon zicht op het station van Antwerpen. Alle privatieve kantoren zijn volledig ingericht en beschikken over klimatisering, internetbekabeling en daglicht. We bieden eveneens een vastgoedoplossing aan van privéloten vanaf 99 m², vestiging van de maatschappelijke zetel van uw bedrijf en vergaderzalen.

Mundo-a

Kantoren en coworking in een gloednieuwe bio-ecologische passiefbouw, gericht op vzw’s, ngo’s, duurzame en sociale bedrijven. Mundo-a is een van de vijf Belgische Mundo-centra, de thuis van meer dan 150 organisaties die werken aan een betere wereld. Er zijn vijf gedeelde vergaderzalen, een dakterras en een tuin om te ontspannen. Gelegen in bruisend Borgerhout, op wandelafstand van het Centraal Station.

Offis

Offis is een werkplek en ontmoetingsplaats voor ondernemers die meer buiten kantoor werken dan op kantoor zijn. Offis voorziet een bureau met locker. Ondernemers kunnen hier hun maatschappelijke zetel vestigen. 

Plein Magazijn

Plein Magazijn is een ecologisch gerenoveerde voormalige werkgarage van 1946 met een enorme loods, gelegen op de grens van Borgerhout en Antwerpen. De site bestaat uit diverse kantoren, ateliers en shared offices, waar diverse ondernemers gebruik kunnen maken van een gemeenschappelijke grote keuken, een overdekte binnenkoer van 250 vierkante meter voorzien van  groen, een gezamenlijke vergaderzaal en gezellige verstophoekjes. Plein Magazijn is tevens geschikt voor evenementen en is voorzien van een bar.

Ramón

Ramón is een pand waarin professionals duurzame ruimte delen en creéren. In Ramón ontmoet, werk, vergader en verblijf je. Wees Welkom.
In Ramón Coworking werk je zij aan zij met zeven andere residenten. De schuifdeuren van de Coworking geven uit op de gemeenschappelijke groene tuin. Je huurt je vaste werkplek en kan gebruikmaken van de focusruimte en de vergaderruimte. In Ramón Coworking kan je 24/7 binnen. Je kan er douchen, koken en samen lunchen, op 50 meter van de Dageraadplaats.

Regus Antwerp Atlantic House

Dit prachtige center bevindt zich in het hart van de haven van Antwerpen. Een dynamische omgeving waar veel grote en internationale bedrijven zijn gevestigd. Er is een goede verbinding met het openbaar vervoer naar het centrum van Antwerpen. Regus biedt hier flexibele kantoorruimte aan waar u gewoon langs kunt gaan om te werken, Business lounges, flexibele vergaderruimtes, eenvoudig online te boeken, per uur, halve dag, volledige dag of meerdere dagen.

Regus Antwerp Berchem Station

Het dagkantoor in station Berchem in Antwerpen ligt in een modern groen glazen en granieten kantoorgebouw aan de rand van de stad. Het dagkantoor ligt op de derde verdieping van een kantoorgebouw van vier verdiepingen, op slechts vijf minuten van het TGV-station Berchem. Het gebouw is goed gelegen ten opzichte van de ringweg rond Antwerpen die aansluitingen biedt met Brussel, Nederland en Duitsland. De luchthaven en de haven liggen in de buurt.

Regus Antwerp City Centre

Het Business Center Antwerpen City Centre ligt midden in het centrum van de Belgische zakenwereld, op een strategische locatie met veel multinationals. Deze bedrijven, die actief zijn in uiteenlopende branches zoals de diamanthandel en de petrochemie, profiteren van een unieke internationale omgeving, snelle toegang tot een van de grootste zeehavens van Europa en treinverbindingen naar Brussel, Amsterdam en Parijs.

Regus Antwerp Harmonie

Deze locatie, die zich in het zuidelijke district van het Antwerpse stadscentrum bevindt, is eenvoudig te bereiken vanaf de Ringweg, de rijkswegen E19 en A12 vanuit Brussel en de E17 vanuit Gent. Het center ligt op loopafstand van verschillende openbaar vervoersopties.
Regus biedt hier flexibele kantoorruimte aan, waar u gewoon langs kunt gaan om te werken, Business lounges, 2 flexibele vergaderruimtes, eenvoudig online te boeken, per uur, halve dag, volledige dag of meerdere dagen.

Regus Express Antwerp Central Station

Onze Business Lounge bevindt zich in het treinstation Antwerpen, in het hart van de wereldberoemde havenstad. Ze biedt een rustige omgeving waar u zich kan concentreren op uw werk wanneer u onderweg bent. Bovendien ligt deze Regus Express-locatie in de buurt van het internationale zakendistrict en beschikt het station over snelle treinverbindingen met Brussel, Amsterdam en Parijs.

Retailhub

Coworkingplekken in een dynamische mix van commerciële en kantoorruimtes, vlakbij het inspiratiecentrum Retailhub. Deze locatie in de Stadsfeestzaal biedt een specifieke ontmoetings- en werkomgeving. Vlakbij bedrijven die gepassioneerd zijn door retail, FMCG en marcom is het de ideale plek om inspiratie op te doen, contacten te leggen en ideeën te laten groeien.

Silversquare A Tower

Coworkingspace in de A-Tower, tussen het Centraal Station en winkelstraat de Meir, net naast de opera. Het is een hybride werkomgeving met zowel kantoren, handelszaken als exclusieve woningen.

Silversquare beslaat drie gloednieuwe verdiepingen van meer dan 5500m² in een designconcept van Stéphanie D'heygere. Op de bovenverdieping is een terras dat een onbelemmerd uitzicht biedt op de stad en dienst doet als een prachtig decor voor afterwork bijeenkomsten in de lente.

Spaces Post X

In het bruisende Berchem biedt Spaces Post X energie-efficiënte kantoren en stijlvolle gemeenschappelijke ruimtes. Wij garanderen al onze klanten kwaliteit en flexibiliteit in een discrete en professionele omgeving. PostX bevindt zich op de ring rond Antwerpen, ideaal gelegen voor wie met de auto, bus, fiets of trein komt, met het treinstation Antwerpen-Berchem vlakbij, bereikbaar via de voetgangersbrug.

Spaces Nieuw Zuid

Hip & trendy kantoren en gedeelde werkplekken in vorm van Coworking. Deze vestiging is centraal gelegen op het "nieuwe zuid" en zeer toegankelijk met auto (ondergrondse parking), fietsen (bovengrondse stalling) en openbaar vervoer. De perfecte meeting point voor Antwerpse bedrijven op zoek naar kwaliteit in dienstverlening!

Taylor & Hubs

Het Huis van Parein ligt aan het Antwerpse Zuid, in het hart van de meest trendy buurt van Vlaanderen, met een overvloed aan leuke restaurants en hippe brasseries. Vandaag herbergt het pand exclusieve kantoorfuncties, salons en vergaderruimtes. Het voldoet aan alle eisen die aan een modern en hedendaags business center worden gesteld.

Tech.Lounge Antwerpen

Tech.Lounge Antwerpen bevindt zich op de 3de verdieping van het Conference en Business Center BluePoint Antwerpen te Berchem. Het is een ultramoderne coworkinglocatie, uitgerust met nieuwe technologische toepassingen. De locatie omvat 1.000 m2 werkruimte met flexibele werkplekken, kleine kantoren, ontspannings- en netwerkzones, vergaderzalen en een digitale Brainstorm Lounge.

The Attic Coworking

Gelegen in hartje Zurenborg vlak bij het station bevindt zich, in een uniek pand, the Attic. Een inspirerende coworking space die je energie en focus geeft. Ze doen dit door hun levendige community van freelancers, zelfstandigen, start-ups en werknemers te verenigen door events, lunches, workshops en after work drinks. Wil je weten waar The Attic Coworking voor staat? Contacteer ze en jij en je bedrijf wordt zo snel mogelijk uitgenodigd voor een bezoek.

The Beacon

The Beacon is het Antwerpse ankerpunt rond digitale innovatie. In het gebouw van 10 verdiepingen aan de Sint-Pieterplaats werken start-ups, scale-ups, onderzoekers en technologiebedrijven aan innovatieve oplossingen. 

The Factorie

"The Factorie" is een businesscenter met een dynamisch en flexibel karakter. Het biedt een brede waaier om efficiënt een vergaderzaal of een kantoor te huren met de faciliteiten van een eigen kantoor. 

The Loft Business Center

The Loft Business Center beschikt over moderne, volledig ingerichte en instapklare kantoren, coworking spaces en virtuele kantoren. De kantoren zijn 24/7 toegankelijk voor de gebruikers en uitgerust met een elektronisch toegangscontrolesysteem.

Toko139  

Toko is een coworking- en eventplek voor creatieve en duurzame wereldverbeteraars. Een plek waar progressieve organisaties en individuen elkaar kunnen ontmoeten om samen te werken, dromen en na te denken.

Urban City

Een oud pakhuis omgevormd tot een ruimte van meer dan 4000 vierkante meter aan vergaderruimtes en kantoren gelegen aan 't bruisende Eilandje. Hier kan u bovendien gebruik maken van verschillende open ruimtes en gemeenschappelijke keukens met zicht op de jachthaven en het Museum Aan de Stroom. Er zetelen meerdere bedrijven die actief zijn in allerlei uiteenlopende sectoren. Kortom, een unieke werk- en ontmoetingsplek.

Victor & Jacob

Achter de iconische spiegelramen van het voormalige politiekantoor in het bruisende Berchem realiseert investVAST een toffe coworking space met collectief dakterras.

Zoek je naar een privékantoor of flexplek? Dan ben je bij Victor & Jacob aan het juiste adres. 

Voidwarranties

VoidWarranties is een hackerspace. Het is een plek waar gelijkgestemden samenkomen om aan hun projecten te werken en materiaal en kennis te delen. VoidWarranties kan van alles zijn: een woonkamer, een materiaalshop, een kunstenstudio, een klasruimte, een fabriek of een vergaderruimte; dit afhankelijk van wat er gaande is.

Neem contact op

Abonneer je op de nieuwsbrieven voor ondernemers
Blijf op de hoogte van wat de stad voor jou als ondernemer kan betekenen.
Volg ons op sociale media

Cookies op antwerpen.be

Antwerpen.be gebruikt cookies. Als je optionele cookies weigert, worden alleen cookies geplaatst die nodig zijn voor de werking van de site. Bepaalde inhoud (zoals van YouTube) is alleen beschikbaar als je marketingcookies aanvaardt via ‘Alle cookies aanvaarden’ of ‘Voorkeuren instellen’. Je kan je cookievoorkeuren altijd aanpassen via ‘Cookies’ onderaan de website. Lees onze cookieverklaring als je er meer over wil weten.