Contacteer stad Antwerpen

Word hoofdmaatschappelijk werker, een boeiende en afwisselende job waarmee je het verschil maakt

Van maatschappelijk werkers coachen tot advies geven bij moeilijkere dossiers, belangrijke beslissingen nemen en je team door een vluchtelingencrisis begeleiden. Het werk van een hoofdmaatschappelijk werker is boeiend en afwisselend. Zoek je een nieuwe uitdaging? Maatschappelijk werker Ummu vertelt je graag meer over de job én er staat nu een vacature open.


Ummu vertelt over de job

De hoofdmaatschappelijk werker

Ummu: “Als team van maatschappelijk werkers worden wij gehoord en aangestuurd door een hoofdmaatschappelijk werker. Die is onze leidinggevende en ook onze eerste contactpersoon voor uitdagende dossiers. De hoofdmaatschappelijk werkers van de stad volgen voor ons ook de wetgeving en ontwikkelingen in het sociaal veld op. Die steun geeft mij de kans om mijn job in de frontlinie goed uit te voeren.”

De job van Ummu

“Zelf kom ik in verschillende sociale centra. In heel diverse wijken, met elk hun eigenheid en een ander publiek. Ik werk nauw samen met de collega’s van budgetbeheer, het team dat werkt rond woonzorgcentra, daklozencentra, uitvaarten en vele andere maatschappelijk werkers. Nieuwe inzichten neem ik mee van het ene naar het andere team.”

Motivatie

“Door in verschillende sociale centra te werken, krijg ik echt een beeld van de stad en de noden van haar inwoners. Het is voor hén dat we ons inzetten, elke dag. Die veelzijdigheid is mijn dagelijkse motivatie.”

Solliciteer nu

Stad Antwerpen heeft een vacature voor hoofmaatschappelijk werkers. Voel jij je geroepen? Solliciteer dan zo snel mogelijk.

Vacatures

Ontdek alles over vacatures bij stad Antwerpen als jij wil meebouwen aan jezelf en aan een straffe stad.

Jouw job? Antwerpen nóg straffer maken!

Onze medewerkers zijn onmisbaar. Samen bouwen zij aan een betere stad. Ontdek alles over werken bij stad Antwerpen.