Contacteer stad Antwerpen

SPRK

Waar heb jij zin in? Skaten op het indoor skateparcours, klimmen op de boulderwand of de klimmuur, de wondere wereld van het circus ontdekken of een opleiding volgen als begeleider van sportactiviteiten... Het kan allemaal in SPRK!

Meisje is aan het muurklimmen

Gratis sport op donderdag - schooljaar

Probeer je ook graag verschillende sporten uit? Kom dan vanaf 21 september elke donderdag van 16.30 tot 18 uur sporten in SPRK. Je kan kiezen uit skaten, multisport, klimmen, circuslessen,... Helemaal gratis! 

Voor wie? Voor iedereen vanaf 10 jaar (circus al vanaf 6 jaar) 

Inschrijven is niet nodig. Kom op donderdag naar SPRK en kies welke sport je wilt uitproberen.
Op feestdagen en tijdens schoolvakanties gaat het gratis sportaanbod niet door. 

Ontdek ons sportaanbod

Benieuwd welke sportactiviteiten je kan doen in SPRK? Ontdek hier het aanbod.

Start

Sporten met korting 

Met de A-kaart met Kansentarief kan je extra voordelig meedoen aan de activiteiten in SPRK. Vraag naar de voorwaarden bij de verschillende partners. Alle info over het kansentarief vind je op de A-kaartpagina.

SPRK

Damplein 35, 2060 Antwerpen

sprk@antwerpen.be

Kom zoveel mogelijk te voet of met de fiets, want elke stap/trap telt. Voor de aangenaamste, snelste of kortste route raadpleeg je de routeplanner van Slim naar Antwerpen.

In Antwerpen geldt trouwens een lage-emissiezone (LEZ). Check op deze webpagina op voorhand of je auto nog binnen mag en hou er rekening mee dat de regels voor de LEZ steeds strenger worden.

Dit artikel is gedeeld door