Contacteer stad Antwerpen

Straffe redders gezocht!

Redder in stedelijk zwembad

Antwerpenaren willen heerlijk relaxen en sporten in de zwembaden van de stad. Daar zorgen redders voor. Ze focussen er op de veiligheid van bezoekers en personeel, en houden het zwembad mee proper. Draag jij binnenkort bij aan een sportieve stad?

Over onze zwembaden

Van het Olympisch zwemcentrum Wezenberg en schoolzwembaden tot openluchtzwembaden. Bij de stad vind je zeker dé werkplek voor jou.

Hoe onze redders hun job ervaren

5 goeie redenen om bij de stad te werken als redder

Maatschappelijk relevant

Bij de stad is je werk is maatschappelijk relevant. We werken niet voor winst, maar voor de Antwerpenaar. Dankzij jou kunnen zij genieten van veilige sportactiviteiten in propere zwembaden met klantvriendelijke medewerkers.

Goede werk-privébalans

We focussen op een goede werk-privébalans. Overuren mag je compenseren. Je krijgt 35 verlofdagen (als je voltijds werkt) en een loonpakket met hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, tandverzekering …

Belangrijke, afwisselende job

Naast de focus op veiligheid en properheid, is er ook veel sociaal contact: met burgers, leraren en leerlingen, clubleden … En tijdens de zomer kan je als afwisseling werken in een openluchtzwembad. 

Veiligheid is prioriteit

Zijn er bijvoorbeeld onvoldoende redders? Dan nemen we maatregelen. Onze focus ligt op veiligheid van de bezoekers en onze medewerkers.

Samen werken we aan een straffe stad

Meer dan 7500 gedreven medewerkers dragen bij aan een straffe stad. Versterk onze topteams in de zwembaden. Je werkt er samen met collegiale en gedreven poetsmedewerkers, collega-redders, zwembadmanagers, onthaalmedewerkers …