Jeugddienst Merksem

Jeugddienst Merksem is het aanspreekpunt voor kinderen, jongeren en hun ouders, maakt je wegwijs in jeugdig Merksem en staat voor elke jonge Merksemnaar klaar met raad en daad.

Jeugddienst Merksem informeert kinderen, jongeren en hun ouders

Jeugddienst Merksem tracht je verder te helpen met elke vraag die je hebt over jeugdgerelateerde thema's, zoals schoolkeuze, vrijetijdsbesteding of subsidies voor jongerenprojecten. Als we zelf niet in de mogelijkheid zijn om je vraag te beantwoorden, verwijzen we je naar de juiste stadsdienst of organisatie.  

Jeugddienst Merksem organiseert activiteiten tijdens schoolvakanties

Tijdens de schoolvakanties organiseren we dagelijks gratis sportieve, avontuurlijke en creatieve activiteiten voor kinderen tussen 3 en 11 jaar. Lees er hier meer over. 

Jeugddienst Merksem verzorgt activiteiten tijdens evenementen

We organiseren jaarlijks een bruisende Buitenspeeldag en het Kinokids filmfestival. Daarnaast zorgen we voor animatie op activiteiten van het district Merksem en haar partners. Zo vind je ons op Muziek in de Wijk, Dag van het Park, Kinderkasteel, Circusplein, de onthaalavond voor nieuwe inwoners, feestjes voor de opening van nieuwe speeltuinen enzovoort. 

Jeugddienst Merksem biedt ondersteuning aan jeugdverenigingen en ondernemende jongeren

Meer info hierover volgt weldra. 

Contacteer Jeugddienst Merksem

Jeugddienst Merksem is gehuisvest in Kasteel Bouckenborgh in het Bouckenborghpark. De oprijlaan bevindt zich ter hoogte van Bredabaan 555. 

Bezoek onze Facebookpagina blijf op de hoogte van onze activiteiten.

Word vrijwilliger bij Jeugddienst Merksem

Ben je 16 jaar of ouder en wil je graag als animator aan de slag bij onze jeugddienst? Spring dan even binnen of neem telefonisch contact op voor meer info. Je maakt als animator deel uit van een leuke jonge ploeg en wij leren je de knepen van het vak.

Enkele animatoren uit ons team
Enkele animatoren uit ons team
Dit artikel is gedeeld door